Site-ul STEAGU.RO sustine echipa AS "SR" Brasov, echipa suporterilor stegari!
Poti sustine STEAGU.RO cumparand (de la eMag.ro, Flanco.ro s.a.m.d.) prin intermediul banner-elor de pe site.

23.Aug: Campionat

Programul turului Seriei a 3-a 9550 accesari

Etapa 1, 23-24 august Vineri, ora 18.00 CSM Slatina - Sporting Roşiori Flacăra Moreni - Olimpic Râşnov FC Voluntari 2 - Unirea Bascov U Craiova 2 - CS Baloteşti Sâmbătă, ora 18:00 ACS SR Braşov - Progresul Spartac FC Pucioasa - CSM Alexandria CS Blejoi - AFC Astra 2 Vediţa Coloneşti - Tractorul Cetate Etapa a 2-a - 31 august 2019 Progresul Spartac - CS Baloteşti Unirea Bascov - U Craiova 2 Olimpic Cetate Râşnov - FC Voluntari 2 Sporting Roşiori - Flacăra Mmai multe detalii »


Cautare:

20.Apr.2015: Campionat

3 la rind! Infringeri...  59 4420 accesari

Nici meciul de la Iasi n-a consemnat iesirea din criza lo(c)kiana, chiar daca pe banca a stat Adi Szabo.

Steagarii au jucat ca niciodata si-au pierdut ca-ntotdeauna. La noi nu e valabil cu minunile, indiferent daca vine Mourihno sau Del Bosque antrenor... Am pierdut la Iasi, dar parca putin altfel decit in meciurile precedente. Parca s-a vazut un iz de schimbare, parca... Suntem la 3 esecuri consecutive si din punctele estimate la inceputul acestei serii, n-am luat nici unul. E ca un facut, de fiecare data cind fac niste calcule, sunt rezolvate in sens invers de stegari...

Ce este de spus despre meciul de la Iasi? Am avut sansa de a scoate puncte, dar am avut nesansa. Am primit unul din golurile campionatului, la trasorul fundasului moldovean de pe la 35-40m si nu am reusit sa profitam de ocaziile din citiva metri... In atare conditii, cind ai si un atac deficitar, cu putine solutii ofensive, daca nu beneficiezi de ocaziile avute (putine), nu poti spera la mai mult. Avem un lot subtire, in care atacantii sunt rotiti constant in primul 11, ca urmare sanse mici de a se intelege cu mijlocasii. Ma uitam la Atti Hadnagy, care in ultima perioada la Brasov intra sporadic in primul 11 si era mai mult rezerva. La Botosani da goluri tocmai pentru ca i s-a dat incredere, pentru ca a fost tinut in echipa chiar daca nu tot timpul a dat randamentul scontat. Nu poti baga un atacant citeva minute si sa te astepti sa faca ceva minunat.

Urmeaza meciul cu Rapidul si nu vreau sa dau nici un pronostic. N-am nici ce iluzii sa-mi fac pentru acest meci si ce se poate intimpla cel mai rau? Sa pierdem acest meci, asa cum am facut in ultimele 3 intilniri... Asadar, ar fi o supriza sa nu pierdem, la cum ne comportam in teren si prin prisma ultimelor noastre meciuri... Am auzit printre alte cuvinte spuse la conferintele de presa, ca mai avem 7... finale! In sfirsit! Poate le vom trata ca atare si ne vom aseza in vitrina macar citeva trofee (victorii) din aceste ultime finale (meciuri)!

Forza Steagu!
 



Ultimele pe FCBRASOV.COM

Se intimpla azi, in alt an

2018-05-03: AS SR Brasov i-a dat 10 goluri lui Olimpic Voila (Campionat)
2017-05-03: FC Brasov s-a prabusit total (Club)
2014-05-03: Avem licenta! Locul 15 nu retrogradeaza! (Club)
2014-05-03: Licenta care da aripi! (Campionat)
2012-05-03: Ajutor din Moldova! (Campionat)
2011-05-03: De vineri, luati cu asalt magazinul! (Cupa Romaniei)
2010-05-03: Motivatie, numele tau e Coltescu! (Campionat)
2008-05-03: Paulo Adriano continua la FC Brasov (Diverse)
2008-05-03: Scandal la Sacele (Liga a II-a)
2007-05-03: Mihai Stoica antrenor la FC Brasov si sezonul viitor! ()
2006-05-03: FC Botosani e sigur din Moldova? (Campionat)

FC Brasov in presa



Comentarii | Adauga comentariul tau

1. pateu (2015-04-24)
mi-ar face foarte mare placere sa bem o cafea impreuna dar sint foarte departe de casa,si de foarte mult timp.dar cind trec pe acasa,din ce in ce mai rar din pacate,promit sa bem o cafea. hai steagu!

2. steagu 1958-2014 (2015-04-24)
dl. pateu daca sunteti in brasov , as bea o cafea cu dv.(fara fainosag) . contactati-ma pe cmoldovan14 @yahoo. com

3. steagu 1958-2014 (2015-04-24)
domnule pateu cu care m-am mai contrat constructiv, cifra de 1958 cred ca-ti spune ceva! 1 necazul este ca nu vine nimeni sa cumpere steagu indiferent in ce divizie joaca( pe nicolae il intereseaza sa fim cred, in liga 1, ca pretul sa fie mare) 2 suntem prea batrani ca sa asteptam 5-6 ani de revigorare 3atentie daca acest club da faliment se duce cu palmares cu tot.... urmareste cazul timisoara, craiova si acum academica pitesti 4 se vede ca ai beneficiat de o educatie aleasa dar trebuie sa ne adaptam cerintelor anului 2015 5

4. bad boys sacele (2015-04-24)
flacau poate e fiutu prietene... despre tactica si abilitatile dlui szabo mai discutam diseara dupa meci ;)

5. Despre Szabo (2015-04-24)
este clar ca patronul l-a luat pe szabo pentru ca nu mai are bani sau pentru ca nu mai vrea sa bage bani. daca szabo este un antrenor bun pun si eu o întrebare: de ce, in tot acest timp nu a fost solicitat nici măcar de o echipa de liga 2 care se bate la promovare?

6. laurgom. (2015-04-24)
sa nu ne certam. hai sa vedem maine e stadionul plin?

7. pateu (2015-04-23)
domnul galben negru (daca pot spune asa),fiecare cu parerea sa.eu sint stegar batrin si poate vad lucrurile altfel.totusi,mindria de a fi stegar nu poate fi calcata in picioare de nimeni!in nici un caz de niciolae,care cosea iarba prin codlea cind eu imi scuipam plaminii pe stadion sub comanda lui latrau.d-zeu sa il ierte.deci nu condemn pe nimeni pt felul cum vad lucrurile dar,niciolae are antecedente,el nu iubeste acest club!este o afacere pt el.nu zic ca e usor sa ti un club in prima liga din romania dar,decit in mocirla lui niciolae,an de an,mai bine un risc major de schimbare.nimeni nu se apropie de acest club din cauza lui niciolae.steagu nu moare,chiar daca exemplele care mi le-ai dat sint destul de bune.daca pleaca niciolae,se vor deschide alte perspective.sint sigur.te aprciez ca stegar,toti vrem binele acestui club,intr-un fel sau altul.hai steagu1

8. pateu (2015-04-23)
@ crudutzu guresoi,eu vorbeam de respect in general fata de o persoana mai in virsta.stiu cine a fost romica pascu si ce a facut la viata lui.imi cer scuze daca te-am ofensat cu ceva.nici o intentie de genul.hai steagu!

9. pt. asta din sacele (2015-04-23)
stai linistit flacau ca mai multa daruire de cat ai vazut pana acum nu o sa vezi niciodata la echipa asta de ,,gloabe,, are dreptate omul..pana la urma ce mare antrenor este szabo..ce mari rezultate are el..este doar o conjunctura de moment (nu are pretentii)..nu ca am ceva cu el ,dar nu este antrenor de liga 1...este un proverb de genul ,,si calul trage..dar..,,..daca stau bine si ma gandesc cu szabo antrenor am intrat noi in ,,rahat,, iar lotul pe care il antrena la momentul acela era mult peste asta care il avem acum...deci nu te mai umfla la unul si la altul ,ca adevarul asta este

10. bad boys sacele (2015-04-23): -1 puncte :: Afisare comentariu
11. brasovean (2015-04-23): -1 puncte :: Afisare comentariu
12. pareolog (2015-04-23): -2 puncte :: Afisare comentariu
13. pt. adi szabo (2015-04-23)
domnule szabo , intr-adevar un meci se castiga si cu sufletul , dar inainte de suflet mai trebuie si un sut pe poarta adversarului , o combinatie , o diagonala ,o centrare , etc. , daca va bazati doar pe ,,sufletul,, lui ex. bencun , matei , iacob...va asigur ca vom pierde meciul cu rapidul

14. tu-ti zotta mati (2015-04-23)
apropo....cica , jucatorii sarbi adusi de zotta , sant jucatori de cel mult liga a 3 a din croatia...deci...

15. tu-ti zotta mati (2015-04-23)
pana una alta , jucatorii nu au primit un ban de 6 luni...aseara mi-a spus un jucator ca au impartit vreo 3000 de euri in aceste 6 luni...in rest nimic....cica la finalul campionatului (probabil doar daca se salveaza,altfel...)....daca asta mai este club profesionist de liga 1...iar daca nicolae este finantator...despre ce vorbim...jucatorii va asigur ca nu vor juca altceva decat au jucat pana acum (adica pe 3 randuri in aparare )..deoarece atacul este ,,0,,...din punctul meu de vedere vor castiga rapidistii fara mari emotii la brasov (sa dea dumnezeu sa ma insel) dar jucatorul cu care am vorbit era foarte resemnat de ceea ce se petrece la brasov si mi-a spus ca asteapta finalul campionatului si spera sa-si gaseasca o echipa serioasa (cica nici dus dupa antrenament nu au putut face in aceasta saptamana , ceea mi se pare jenant pentru un oras ca brasovul ).....oameni buni de retrogradare nu vom scapa 100%...nu va puneti mari sperante...jucatorii nu sant prea interesati sa-i bage bani in buzunare lui nicolae ,in conditiile in care acest investitor , nu plateste nimic si pe nimeni)

16. pareolog (2015-04-23)
tuturor celor care nu inteleg ca jucam pe banii vituali a lui nicolae, ca sunt momente decisive pt. noi, iar ei sunt in continuare carcotasi, ii invit la meciul cu gaz metan sa-si faca hara-kiri in fata tribunei 2, cand vom scapa, da doamne , de retrogadare!

17. romel evaziune de 162 miliarde rol (2015-04-22)
unul dintre cei mai importanţi membri ai vechii "cooperative" a fotbalului românesc, romeo paşcu, a fost ultima dată într-o funcţie la fc braşov în anul 2005, atunci când a demisionat din postura de director executiv. motivul avea însă legătură şi cu cercetările pentru o evaziune fiscală de 162 de miliarde de lei vechi. pe 18 august 2004, direcţia generală a finanţelor publice sesiza parchetului de pe lângă curtea de apel nereguli grave în plata la bugetul de stat a taxelor şi impozitelor datorate de clubul braşovean de fotbal. paşcu susţinea atunci că este nevinovat şi că responsabilitatea calculului corect al impozitelor şi taxelor nu este a directorului unui club. după demisia de la fc braşov a devenit observator la meciurile din liga 1, iar în 2013 a decis să se retragă din sport. acum, la aproximativ doi ani distanţă, revine în fotbal ca preşedinte onorific la echipa braşoveană.

18. galben negru (2015-04-22)
fratilor, suntem din lac in put, dar nu cred ca se astepta cineva sa vina un conducator de doamne ajuta. ce mai conteaza neica-nimeni ca vaju sau fosile ca pascu. jucatorii si antrenorul sunt cei care pot salva echipa, cu ajutorul suporterilor (cati mai suntem). din partea mea putea sa vina dragnea, ponta, udrea sau vanghelie conducator, tot aia e. incurajam jucatorii si antrenorii, care reprezinta acest club alaturi de noi. cei din asa-zisa conducere sunt zerouri, la fel ca pana acum, doar cu alte nume

19. pandurii-u cluj blat ordinar (2015-04-22)
potrivit zvonurilor apărute după meci, totul ar fi fost pus la punct de relaţiile bune din triungiul florian walter (patron ”u” cluj) - soţia lui reghecampf (impresară a fotbaliştilor din ambele tabere) - eugen pîrvulescu (preşedintele pandurilor, apropiat al familiei reghecampf şi fost oficial al lui ”u” cluj). contactat de prosport, acesta din urmă a dezminţit scenariul. ”neg aceste speculaţii şi nu văd pe cineva care în 2015 s-ar mai băga la asemenea chestii. nu mai avem voie să pierdem un meci acasă sau ei să câştige în deplasare? s-au apărat pe două linii, iar noi ne descurcăm greu cu cei care fac antifotbal. a fost un meci ca la steaua cu oţelul. sunt organe abilitate, îi aşteptăm să vină să ancheteze. cine a făcut ceva, să suporte consecinţele. Îi aşteptăm cu mare drag la tg. jiu pe cei de la integritate. să vină, să viziteze şi coloana infinitului, masa tăcerii. ce, pandurii nu mai are voie să piardă?”, a spus pîrvulescu. departamentul de integritate al frf este condus de costin negraru, fost ziarist la prosport.

20. @gong (2015-04-22)
@gong "la sapat" scriu doar agramatii ca tine. vajule tu esti tata?? auzi tu "ce calități trebuie să aibă un director general, la un club de fotbal?!"..pai dupa tine nici o calitate. raspuns: absolut toate calitatile pe care vaju nu le are!

21. gong (2015-04-22): -3 puncte :: Afisare comentariu
22. Vai si amar! (2015-04-22)
mai oameni buni, viju asta e un lacheu al patronului care sta si ii sufla in ureche meci de meci toate prostiile. zicea unu' mai jos ca el administrează. ce mama naibii administrează? la clubul asta totul e dupa ureche si dupa cum bate vintul. nu au sponsori, nu au marketing, nu au om de presa. totul e de rahat. m-am saturat pina peste cap de mediocritate, de sărăcie, de mizerie. sa plece naibii patronul asta ****r si cu asta basta. prefer sa o luam din liga a 4-a dar sănătoși la trup si minte. voi realizați care este raportul de forte in lupta la retrogradare? viju versus horoba, florian walter, privulescu, primarul din chiajna. hahahahahahahahahahaha. pe ei vijuleeeeeeeee! nu mai facem nici 3 puncte pina la final!

23. crudutzu guresoi (2015-04-22): -1 puncte :: Afisare comentariu
24. gong (2015-04-22): -1 puncte :: Afisare comentariu
25. FCBV (2015-04-22)
ilie vaju director general!? am apucat sa o vad si pe asta, incredibil unde s-a ajuns ! este vai si amar de "steagul" nostru.

26. sacelean (2015-04-22)
daca tot i-am criticat si injurat pe jucatori si conducatori nu am auzit pe nimeni sa aiba o initiativa sa strangem de o prima la jucatori ca nu era mare lucru,mergeam cu ei direct la jucatori si erau si ei constienti ca ne pasa de aceasta echipa.ne strangeam 100-200 cu 50 euro si era bine inaintea meciului cu rapid.dupa cum spunea si buga daca retrogradam ne desfintam si numai ai unde sa mergi la un meci.cum o sa joace jucatorii in asemenea conditii.forta steagu.

27. ilie vaju ii la locul lui zotta (2015-04-22)
după plecarea lui zotta de la fc braşov, ioan neculaie a decis noua conducere. „paşcu este „onorific“, ilie vîju va fi director general, iar florin ghimbăşan director adjunct“, a anunţat neculaie, pentru monitorul expres. eu încă din vara trecută am fost consilierul domnului neculaie. nu mă interesează funcţiile. după plecarea lui zotta am avut o şedinţă cu ioan neculaie în care dînsul a decis ca eu să-i ajut pe ilie vîju şi pe florin ghimbăşan.am discutat cu jucătorii şi cu antrenorii şi sperăm să salvăm echipa de la retrogradare“, a spus romeo paşcu (71 de ani), cel care o experienţă de 41 ani in activitatea de presedinte, director general sau secretar de club.

28. pateu (2015-04-22): -1 puncte :: Afisare comentariu
29. crudutzu guresoi (2015-04-22)
pentru ala cu romica pascu.. sa vina romica pascu ca sa ce?? ala e mos barbuta ani 100, abia isi mai taraie picioarele si tu il vrei sa-ti conduca clubul falimentar. o sa-mi zici ca are experienta. corect, experienta in blaturi si jocuri de culise pe la "pretini" si comisii. cooperativa de pe vremea lui s-a dus. personajele de genu' lui au parte de batraneti linistite (vezi padureanu!), gata, acum sunt altii, lupi tineri care stiu ce sa faca (ex: narcis raducanu). pai daca tu imi zici de fosila asta, eu iti zic sa vina dumitru dragomir (tot un fost de-al nostru pentru cine nu stie sau a uitat). dar sa-i lasam pe astia cu batranetile lor si sa asteptam decizia crudului. doar el decide pana la urma cine o veni.. probabil tot un magazioner, sef de garaj..

30. bad boys sacele (2015-04-21)
in sfarsit avem un atacant in lot: pele buga! (sursa monitorul express)

31. (IP 79.114.193.6) (2015-04-21)
sa vina romica pascu.......

32. (IP 92.85.16.142) (2015-04-21): -1 puncte :: Afisare comentariu
33. (IP 79.114.193.6) (2015-04-21)
cine iti cumpara o echipa de div.b?????vezi ca se inghesuie investitori ?????ar fi trebuit sa vanda echipa in iarna era singura afacere a lui mos crudu care nu era in insolventa .acum este un pic cam tarziu pentru astfel de lucruri.singura noastra sansa este sa ramanem in prima divizie.daca ramanem avem o sansa in plus sa vina un presedinte brasovean(mandoca,gabi stan,etc)care sa atraga unu sau mai multi investitori care sa preia echipa de la mos crudu.cam asta ar fi unicul lucru care ne salveaza de la desfiintare

34. galben negru (2015-04-21)
domnul pateu (daca pot spune asa) si altii care tot propaga pe aici teoria renasterii prin retrogradare - dati un exemplu de echipa in romania care a parcurs acest drum. pana atunci va dau exemple de echipe care prin retrogradare practic s-au desfiintat: timisoara, arges, rm. valcea, vaslui, uta, sibiu, progresul, sportul, targoviste, baia mare, corvinul etc. chiar va doriti soarta acestor echipe? singura solutie de supravietuire este ramanerea in prima divizie. cu mizeria care este acum in fotbalul din tara noastra cu tot. mizeria se va rezolva candva de la sine, pentru ca in forma actuala campionatul nu va mai putea supravietui. cand se curata mizeria (in fotbal, in tara) ori mai existam ori nu, e foarte simplu. prefer inca 3-5 (cati or fi) de ani de umilinta in schimbul unei existente ulterioare. alternativa este inexistenta.

35. pateu (2015-04-21): -1 puncte :: Afisare comentariu
36. (IP 92.85.16.142) (2015-04-21)
la chestia cu szabo , zota , din pacate , are dreptate!

37. interviu zotta gsp (2015-04-21): -1 puncte :: Afisare comentariu
39. dany (2015-04-21): -1 puncte :: Afisare comentariu
40. fan de pateu (2015-04-21)
atentie si pt. ligile inferioare iti trebuie finantator!

41. fan de pateu (2015-04-21)
dl. pateu,la cald judecata dv. este corecta! la rece vorbind , nicolae decide ce face cu echipa indiferent de ce vrem noi!daca intra in faliment, dupa insolventa , nemaifiind finantator echipa se desfiinteaza si urmeaza , in cel mai bun caz sa ne inscriem in ligile inferioare ( vezi cazul poli tim) .doar in cazul ca vinde echipa in cel mai scurt timp, avem sansa de a sta in divizia b ,daca retrogradam! in conditiile actuale , steagu nu moare dar nici nu traieste! de fapt solutia cea mai proasta!

42. pateu (2015-04-21)
steagu nu moare!prietenii stiu de ce!

43. pateu (2015-04-21): -1 puncte :: Afisare comentariu
44. ion (2015-04-20): -1 puncte :: Afisare comentariu
45. Vladimir (2015-04-20): -1 puncte :: Afisare comentariu
46. uNu (2015-04-20): -1 puncte :: Afisare comentariu
47. jack (2015-04-20): -1 puncte :: Afisare comentariu
48. bad boys sacele (2015-04-20): -1 puncte :: Afisare comentariu
49. pateu (2015-04-20): -1 puncte :: Afisare comentariu
50. zotta (2015-04-20): -1 puncte :: Afisare comentariu
51. gogu (2015-04-20): -1 puncte :: Afisare comentariu
52. bvb (2015-04-20)
nu va mai faceti iluzii cu acesti jucatori sigur se va retrograda asta sa vrut de cind s-au facut abuzurile cu desfacerea contractelor unic in lume nici in india nu se procedeaza asa asa ii trebuie lu hotu de nicolae sa se desfiinteze echipa sa nu mai ia nici el 2000000 euro drepturi tv

53. Opinie (2015-04-20)
nici mie nu mi-a placut aceasta orientare către jucatori străini. dar foarte multe cluburi din romania au fost obligate sa faca asta pentru ca prețurile pe piața interna au crescut mult. e mai convenabil sa iei un portughez gratis decit un tinar jucator se la suceava pe care aia iti cer 200.000 de euro. si eu cred ca echipa se va desființa daca retrogradează. vina este a lui nicolaie câre nu mai are nici un partener de încredere in oras. pe locul 2 in clasamentul vinovaților as trece autoritățile locale care au investit milioane de euro intr-o echipa de fotbal fantoma, intr-o echipa de hochei care se bate intr-un pseudocampionat si , mai nou, intr-o echipa de polo adusă de la bucuresti. bravo scripcaru, bravo consilierilor, bravo si noua ca i-am tolerat. sper ca realizați cu toții ca meciul cu rapid decide viitorul steagului nostru drag! acum ori niciodata!

54. sursa mediafax (2015-04-20)
constantin zotta a demisionat din funcţia de director general al fc braşov directorul general al fc braşov, constantin zotta, a demisionat, luni, din funcţia pe care o ocupa la gruparea ardeleană din luna martie a anului 2013, administratorul judiciar al echipei fc braşov, alexandru-cosmin gheorghe, a declarat, luni, că demisia lui zotta a fost acceptată. "constantin zotta şi-a depus demisia, care i-a fost acceptată. de altfel, nici nu aveam cum să mă opun, astfel că prea multe nu am de spus", a adăugat administratorul judiciar. constantin zotta anunţase încă de săptămâna trecută că intenţionează să renunţe la funcţie, fapt care l-a făcut pe patronul ioan neculaie să afirme la momentul respectiv că îl interesează mai mult ca echipa să se salveze de la retrogradare decât demisia directorului general. "dacă vrea să plece, să plece. e treaba lui, am eu altele pe cap acum, nu să îmi fac griji că pleacă zotta. important e să adunăm puncte şi să salvăm echipa asta de la retrogradare, pentru că asta e tot ce contează, nu că pleacă zotta", a spunea, vineri, ioan neculaie. cu şapte etape înainte de finalul sezonului, formaţia fc braşov ocupă locul 12 în clasament, ultimul care asigură menţinerea în ediţia următoare a ligii i.

55. (IP 92.81.136.11) (2015-04-20)
jucatorii sa joace de placere :))

56. (IP 92.81.136.11) (2015-04-20)
singurul si unicul vinovat este ghici cine

57. gong (2015-04-20)
de ceva timp (cam de 3 etape) citesc pe aici tot felul de previziuni. ca dacă retrogradam, ne desfiintam... ca vom pierde tot ce a mai rămas de disputat etc. haideți să ne oprim, gata cu pesimismul. Știm toți ce lot avem și care ne sunt șansele de a nu retrograda... ar fi și un motiv de bucurie, a plecat sluga lui niculaie, măcar nu ne mai încurca." suedezii"vor dori să câștige și vin în număr destul de mare... hai să ne mobilizam și noi. vorba aceea "până nu canta soprana, nimic nu este gata ".

58. catoni67 (2015-04-20)
acum ca a plecat zotta lucrurile nu se vor indrepta. lipsa banilor se va perpetua in continuare. presimt ca echipa va retrogada, si ceea ce nu as dori sa se intample este ca echipa se va desfiinta. orice am vrea noi, suporterii stegari nu se poate realiza fara bani. nu mai sunt vremurile cand jucatorii tineau la culorile clubului si jucau si cu sufletul. azi totul se rezuma la bani. din pacate lotul actual este o adunatura de jucatori , sa le zicem asa, (nu chiar toti dar majoritatea - aici ma refer in special la croatii adusi in iarna) care n-ar face fata nici in liga ii. credinta mea este ca in tara, in judet sunt fotbalisti talentati, dornici de afirmare, care cu siguranta ar veni sa joace fotbal pe prima scena (vezi chipciu, mateiu etc.). politica paguboasa de a aduce jucatori straini a fost si este una falimentara la nivelul fotbalului romanesc. totusi sa speram ca vom avea noroc si lucrurile vor fi asa cum ne dorim. hai steagu'!

59. VALI (2015-04-20)
am prevazut la inceput de campionat si mai ales in retur si iata ca se intimpla;ne asteapta o retrogradare meritata din tote punctele de vedere,mai ales datorita lotului,care nu cred ca ar face fata nici in b,si de aici si modul cum jucam sau mai bine zis nu jucam nimic.dar nu asta este tragedia ca vom pica in b caci am mai fost de citeva ori in vremuri mult mai bune,dar acest club se va desfiinta cu siguranta si asta chiar ar fi o tragedie pentru noi stegarii.pe nicolae o sa-l doara la basca daca acest club va mai trai sau nu,daca tinea la acest club ,la aceasta echipa nu facea prostiile pe care le-a facut,deci singurul vinovat este numai el.


La acest articol au comentat 28 vizitatori diferiti (IP-uri diferite)

Stiri recente

Arhiva stiri


Vocea suporterului

Opinii...

In fiecare zi

Sustine-ne

FC Brasov este echipa noastra favorita! Site-ul Steagu.ro a incercat de la inceputul lui sa te tina la curent cu ceea ce se intimpla la acest club. Au fost si momente mai bune si mai rele. De aceea suntem suporteri! Ne puteti sprijini si voi, prin accesarea reclamelor care va intereseaza! Va multumim! mai multe detalii »

Opinii...

06.Jan.08
Musafirul nepoftit
Ce poti sa faci cind iti vine in casa un prieten, insotit de un prieten de-al lui care insa tie iti e de nesuferit? Pai asa cum am fost educati si scoliti, stringem din dinti si incercam sa fim cit mai politicosi cu putinta, desi nu ne convine de loc. Dar ce te faci cind persoanamai multe detalii »

Cele mai comentate stiri

Coltul suporterilor

Liga a II-a!
2014/2015
  
Liga a IV-a

Site-ul STEAGU.RO sustine echipa suporterilor stegari, AS "SR" Brasov

Aceasta echipa o consideram ca fiind continuatoarea echipei fanion a judetului, FC Brasov!

Palmares antrenori


2008-07-02(Amical): Yverdon (Elvetia) - FC Brasov 1:2
2008-07-09(Amical): Sochaux - FC Brasov 0:1


PALMARES
Victorii  Egaluri  Infringeri
200

*Aceste informatii sunt inregistrate in baza de date a site-ului si au caracter informativ (nu sunt complete).

Liga I

Etapa viitoare
Ultima etapa
Clasament
1. CSM Slatina 5 4 0 1 13-2 12p (+3)
2. Flacara Moreni 5 3 1 1 9-3 10p (+1)
3. CSM Alexandria 5 3 1 1 6-2 10p (+4)
4. Vedita Colonesti 5 3 1 1 6-4 10p (+1)
5. Progresul Spartac 5 2 2 1 6-2 8p (+2)
6. Olimpic Rasnov 5 2 2 1 11-8 8p (+2)
7. U Craiova2 5 2 2 1 10-8 8p (-1)
8. CS Balotesti 5 2 1 2 7-5 7p (+1)
9. FC Voluntari2 5 2 1 2 12-14 7p (-2)
10. CS Blejoi 5 1 3 1 3-4 6p (-3)
11. ACS SR Brasov 5 1 2 2 4-9 5p (-4)
12. AFC Astra2 5 1 1 3 5-4 4p (-2)
13. Unirea Bascov 5 0 4 1 10-12 4p (-2)
14. FC Pucioasa 5 1 1 3 3-5 4p (-5)
15. Sporting Rosiori 5 1 0 4 2-13 3p (-3)
16. Tractorul Cetate 5 1 0 4 7-19 3p (-3)



NumeleTau@STEAGU.RO

08. Iul. 2008

E-mail STEAGU.RO

Esti interesat sa ai propriul tau email gen prenume.nume@steagu.ro ? Trimite un mail la contact@steagu.ro pentru a afla detalii! Numarul de casute de mail este limitat!