Site-ul STEAGU.RO sustine echipa AS "SR" Brasov, echipa suporterilor stegari!
Poti sustine STEAGU.RO cumparand (de la eMag.ro, Flanco.ro s.a.m.d.) prin intermediul banner-elor de pe site.

23.Aug: Campionat

Programul turului Seriei a 3-a 9296 accesari

Etapa 1, 23-24 august Vineri, ora 18.00 CSM Slatina - Sporting Roşiori Flacăra Moreni - Olimpic Râşnov FC Voluntari 2 - Unirea Bascov U Craiova 2 - CS Baloteşti Sâmbătă, ora 18:00 ACS SR Braşov - Progresul Spartac FC Pucioasa - CSM Alexandria CS Blejoi - AFC Astra 2 Vediţa Coloneşti - Tractorul Cetate Etapa a 2-a - 31 august 2019 Progresul Spartac - CS Baloteşti Unirea Bascov - U Craiova 2 Olimpic Cetate Râşnov - FC Voluntari 2 Sporting Roşiori - Flacăra Mmai multe detalii »


Cautare:

03.May.2012: Campionat

Ajutor din Moldova!  23 3041 accesari

Chiar daca rezultatul nostru de la Cluj nu a fost unul satisfacator, etapa 29 (inca neincheiata) ne-a adus ceva satisfactii. Fara sa ne bucuram de raul altora, constatam ca situatia noastra s-a imbunatatit in clasament, surprinzator, pierzind meciul!

Aici vorbesc despre clasamentul adevarului, o oglinda fidela a ceea ce va fi la final de campionat. Cum noi am avut in deplasare, in cel mai bun caz, puteam urca in acest clasament. Vointa si Tg. Mures, de cealalta parte, au pierdut pe teren propriu(in fata Cehalaului, respectiv a Vasluiului), astfel ca au ajuns favorite pentru cele doua locuri ramase libere la retrogradare (Vointa -16, Tg.Mures -14). Noi, ca si comparatie, suntem la minus 9, dar cu urmatorul meci, asa cum se spune, de 6 puncte. De ce? Simplu! Vointa, daca bate la noi, ajunge la -13, iar noi mergem la -12, raminind astfel o diferenta de doar un singur punct la adevar!

De aceea, meciul cu Sibiul este crucial. Nu prin faptul ca ne-am salva noi, ci mai mult prin faptul ca i-am infunda pe ei. Vointa are un program infernal, cu meciuri cu Dinamo (a), CFR, U Cluj (d) si o ultima etapa accesibila cu Mioveni. Asadar, prea putine puncte pe care le-ar putea acumula de afara, plus meciul problematic de acasa cu Dinamo. Asadar, isi joaca ultima sansa la Brasov. Daca noi cistigam, aproape i-am retrogradat. Lupta insa se da pina la final, orice pas gresit putindu-ne arunca din nou in zona fierbinte.
 



Ultimele pe FCBRASOV.COM

Se intimpla azi, in alt an

2016-04-18: Revenire de senzatie a stegarilor in fata Chindiei (Presa: Monitorul Expres)
2013-04-18: La noi e stabilitate! (Campionat)
2013-04-18: GSP va prezinta superlativele rundei a 26-a - Şi-au ascuţit colţii (Presa: Gazeta Sporturilor)
2013-04-18: Szabo: Vrem sa caștigăm meciul cu Oțelul Galați (Presa: Transilvania Expres)
2013-04-18: Szabo: Nu mi-am propus sa fiu cel mai tare din oraş (Presa: Monitorul Expres)
2012-04-18: Titlul in citiva ani :) (Club)
2011-04-18: Minge blestemata (Campionat)
2008-04-18: Nu este revansa! (Club)
2008-04-18: Galeria Steagu' Rosu! (Special)

FC Brasov in presa



Comentarii | Adauga comentariul tau

1. pateu (2012-05-04)
xmen,mai plimba ursul un pic,sau esti chiar attila in persoana...sint implicat direct sau indirect in fotbal de vreo 38 de ani.eu asa ceva nu am vazut niciodata si nicaieri.daca nu a vindut meciul atunci e mai rau,e un dobitoc fara pereche care si-a gresit sportul preferat...

2. Xmen (2012-05-04): -4 puncte :: Afisare comentariu
3. unu (2012-05-03)
rectific "gouri" e goluri se intelege..

4. unu (2012-05-03)
vad ca hadnaghi e vedeta noastra numarul 1 la ora actuala! pe toate siteurile de sport hadnaghi si iar hadnaghi. cred ca nu-si mai iese din pene cand se vede peste tot asta. iti dai seama , avem si noi un celebru (un greu al fotbalului) e badboy- atti, dar ne da gouri multe si are assist-uri fara numar, asa ca n-ai cei face..:) decat sa-l lasi la pensie la sf. campionatului.. :) pe sport. ro chiar e un sondaj cu vedeta noastra! valoarea e valoare!!? :)

6. vizitator (2012-05-03)
am primit ajutor si de la nesuferitii aia de stelisti... au batut petrolu. pana la urma stam bine. dar obligatoriu maine sa batem pe sibiu. nici nu se discuta alt rezultat!!!

7. pateu (2012-05-03)
va spun eu ce sa intimplat:attila pe cit e de prost,a uitat ca era deja 1-0 si a facut ce a "trebuit" sa faca.......halal

8. UnBrasovean (2012-05-03)
scoala ba ungure ca nu esti in liga 2 la ce joci de la inceputul campionatului nici la corona nu ai loc pai daca vine coman 2-3 meciuri pun pariu ca da cel putin un gol dute si lasane cum dracu te mai tin astia in lot nus stiu

9. zz (2012-05-03)
asa tupeu mai zic si eu....bravo bai atti,numai ca ai uitat sa te propui mvp.ul meciului.pt noi ,nu e mizerabil cum joci tu ? e mizerabil doar ce ti se intampla tie!? ma gandeam ca ti ceri scuze pt prestatia din acest campionat...

10. zz (2012-05-03)
sa vina prostimea la stadion,ca na,are clubul nevoie de sprijin...e meci de a fii sau a nu fii in liga blaturilor....viitorul sezon, ne luptam pt europa ligue,cupa romaniei si ce o mai visa neculaie....si uite asa, se mai termina un campionat, in care am asistat, cum unii aduna trofee si alti se chinuie, sa ne convinga ca am jucat fotbal si ca nici usturoi nu am mancat, nici gura nu ne miroase.

11. FCBV (2012-05-03)
declaratia "patronului" nostru: patronul lui fc braşov, ioan neculaie, a anunţat că nu-i suspectează de lucruri necurate pe gafeurii din meciul pierdut cu cfr cluj (0-1), dar că nici nu-i mai vrea la echipă. citeşte aici ce-au făcut majernik şi hadnagy "Ştiu ce aluzii s-au făcut în cazul lor. cred însă că în capul lui hadnagy a fost întuneric total, nu cred că-i putem acuza de nimic. nu cred că ar îndrăzni cineva să facă aşa ceva la echipa mea. la întunecimea minţii lui mă aştept la orice. Şi pe urmă, după ce-a făcut ce a făcut, s-a mai dat şi accidentat, şi-a căutat el circumstanţe atenuante să iasă probabil din gura antrenorului. părerea mea este că nici nu o să îi mai vedeţi pe ăştia doi prin fotbalul românesc. părerea mea, acum rămîne să stabilească antrenorul", a declarat neculaie conform digisport.

12. cosmo (2012-05-03)
"mai sunt 5 etape până la încheierea actualei ediţii de campionat şi este posibil ca aceasta să fie una dintre ultimele deplasări ale noastre, dată fiind situaţia incertă a clubului în cazul unei eventuale retrogradări. haideţi să ne bucurăm de fotbal, de această echipă frumoasă pe care a avut-o (şi încă o mai are) sibiul, să mergem cu cât mai multe autocare la braşov. costul deplasării este de 10 lei iar pentru membrii asociaţiei “liga suporterilor sibieni” va fi gratis".[..]trebuie urmat exemplul celor de la sibiu pe viitor..organizari pentru deplasari, preturi accesibile,si mai presus de toate bucuria de merge la stadion pentru a incuraja echipa chiar si in situatii mai putin favorbaile..in cazul lor este una extrem de delicata.ce vreau sa spun este ca trebuie facut ceva si la nivelul suporterilor,a galeriei,sa fim mai uniti,sa se faca ceva ca galeria sa fie mai numeroasa.spre exemplu biletele la galerie sa nu fie niciodata mai mari de 5 lei..conducerea ar trebui sa se gandeasca si la acest lucru,in deplasari la fel..sa existe o organizare,sa se anunte mai din timp samd..exemplul celor de la sibiu arata ca nu numai rezultatele aduc suportrii la stadion.. acei suporteri..nush,nu poti iubii o echipa doar in momentele frumoase.vineri sa umplem stadionul si sa facem o figura frumoasa,sa aratam ca suporterii merita sa aiba o echipa de liga 1!forta steagu!

13. senzational!? (2012-05-03)
măsuri dure luate de patronul braşovului după meciul cu cfr: "pe ăia doi nu o să îi mai vedeţi prin liga i" gestul incredibil al lui attila hadnagy din meciul cu cfr îl poate costa cariera pe fotbalistul braşovului. În aceeaşi situaţie se află şi majernick care a greşit la golul lui kapetanos. patronul "stegarilor", ioan neculaie, a lăsat să se înţeleagă că cei doi nu vor mai face parte din lotul echipei la meciurile următoare. "Ştiu ce aluzii s-au făcut în cazul lor. cred însă că în capul lui hadnagy a fost întuneric total, nu cred că-i putem acuza de nimic. nu cred că ar îndrăzni cineva să facă aşa ceva la echipa mea. la întunecimea minţii lui mă aştept la orice. Şi pe urmă, după ce-a făcut ce a făcut, s-a mai dat şi accidentat, şi-a căutat el circumstanţe atenuante să iasă probabil din gura antrenorului. părerea mea este că nici nu o să îi mai vedeţi pe ăştia doi prin fotbalul românesc. părerea mea, acum rămâne să stabilească antrenorul", a declarat neculaie conform digisport.

14. steagu84 (2012-05-03)
pacat de mario, dar sincer era de asteptat, pentru moutinho nu-i bai deloc

15. Ovidiu (2012-05-03)
azi felgueiras si moutinho luam masa impreuna cu marcel popescu. probabil discutau de viitoarea destinatie pt mario.

16. de 45 ani (2012-05-03)
comisia de licenţiere a cluburilor a pronunţat în data de 27.04.2012 deciziile privind cererile de acordare a licenţei formulate de cluburile participante în liga i. comisia de fond a acordat licenţa pentru liga i, în sezonul 2012-2013, tuturor celor 18 cluburi solicitante. deciziile pronunţate nu au fost atacate cu apel în termenul stabilit de regulamentul de licenţiere, astfel că acestea au rămas definitive şi irevocabile prin neapelare. primul pas a fost facut ca sa fim in liga 1 si la anul. acum vine pasul doi obligatoriu victorie cu sibiu

17. bobi (2012-05-03): -3 puncte :: Afisare comentariu
18. qq (2012-05-03)
batem vineri... obligatoriu !!!

19. bad boys sacele (2012-05-03)
se pare ca avem si licenta! asta pentru gurile rele... se stiu ele. fortza steagu!

20. pateu (2012-05-03)
ok.am gresit exprimarea.un gol in plus.happy golane?

21. golan (2012-05-03)
"trebuie sa dam macar un gol ca sa castigam".... genial!! gica hagi ar fi spus acelas lucru...

22. pateu (2012-05-03)
trebuie sa dam macar un gol ca sa castigam.punem baza pe hadnagy la un gol cu mina(a la maradona)

23. pateu (2012-05-03)
noi om fi praf,dar sibiul e si mai si...din pacate,mingea e rotunda si orice e posibil.hai steagu.nu pierdem vineri pentru ca nu avem voie sa pierdem


La acest articol au comentat 16 vizitatori diferiti (IP-uri diferite)

Stiri recente

Arhiva stiri


Vocea suporterului

Opinii...

In fiecare zi

Sustine-ne

FC Brasov este echipa noastra favorita! Site-ul Steagu.ro a incercat de la inceputul lui sa te tina la curent cu ceea ce se intimpla la acest club. Au fost si momente mai bune si mai rele. De aceea suntem suporteri! Ne puteti sprijini si voi, prin accesarea reclamelor care va intereseaza! Va multumim! mai multe detalii »

Opinii...

06.Jan.08
Musafirul nepoftit
Ce poti sa faci cind iti vine in casa un prieten, insotit de un prieten de-al lui care insa tie iti e de nesuferit? Pai asa cum am fost educati si scoliti, stringem din dinti si incercam sa fim cit mai politicosi cu putinta, desi nu ne convine de loc. Dar ce te faci cind persoanamai multe detalii »

Cele mai comentate stiri

Coltul suporterilor

Liga a II-a!
2014/2015
  
Liga a IV-a

Site-ul STEAGU.RO sustine echipa suporterilor stegari, AS "SR" Brasov

Aceasta echipa o consideram ca fiind continuatoarea echipei fanion a judetului, FC Brasov!

Palmares antrenori


2008-07-02(Amical): Yverdon (Elvetia) - FC Brasov 1:2
2008-07-09(Amical): Sochaux - FC Brasov 0:1


PALMARES
Victorii  Egaluri  Infringeri
200

*Aceste informatii sunt inregistrate in baza de date a site-ului si au caracter informativ (nu sunt complete).

Liga I

Etapa viitoare
Ultima etapa
Clasament
1. CSM Slatina 5 4 0 1 13-2 12p (+3)
2. Flacara Moreni 5 3 1 1 9-3 10p (+1)
3. CSM Alexandria 5 3 1 1 6-2 10p (+4)
4. Vedita Colonesti 5 3 1 1 6-4 10p (+1)
5. Progresul Spartac 5 2 2 1 6-2 8p (+2)
6. Olimpic Rasnov 5 2 2 1 11-8 8p (+2)
7. U Craiova2 5 2 2 1 10-8 8p (-1)
8. CS Balotesti 5 2 1 2 7-5 7p (+1)
9. FC Voluntari2 5 2 1 2 12-14 7p (-2)
10. CS Blejoi 5 1 3 1 3-4 6p (-3)
11. ACS SR Brasov 5 1 2 2 4-9 5p (-4)
12. AFC Astra2 5 1 1 3 5-4 4p (-2)
13. Unirea Bascov 5 0 4 1 10-12 4p (-2)
14. FC Pucioasa 5 1 1 3 3-5 4p (-5)
15. Sporting Rosiori 5 1 0 4 2-13 3p (-3)
16. Tractorul Cetate 5 1 0 4 7-19 3p (-3)



NumeleTau@STEAGU.RO

08. Iul. 2008

E-mail STEAGU.RO

Esti interesat sa ai propriul tau email gen prenume.nume@steagu.ro ? Trimite un mail la contact@steagu.ro pentru a afla detalii! Numarul de casute de mail este limitat!