Site-ul STEAGU.RO sustine echipa AS "SR" Brasov, echipa suporterilor stegari!
Poti sustine STEAGU.RO cumparand (de la eMag.ro, Flanco.ro s.a.m.d.) prin intermediul banner-elor de pe site.

23.Aug: Campionat

Programul turului Seriei a 3-a 9700 accesari

Etapa 1, 23-24 august Vineri, ora 18.00 CSM Slatina - Sporting Roşiori Flacăra Moreni - Olimpic Râşnov FC Voluntari 2 - Unirea Bascov U Craiova 2 - CS Baloteşti Sâmbătă, ora 18:00 ACS SR Braşov - Progresul Spartac FC Pucioasa - CSM Alexandria CS Blejoi - AFC Astra 2 Vediţa Coloneşti - Tractorul Cetate Etapa a 2-a - 31 august 2019 Progresul Spartac - CS Baloteşti Unirea Bascov - U Craiova 2 Olimpic Cetate Râşnov - FC Voluntari 2 Sporting Roşiori - Flacăra Mmai multe detalii »


Cautare:

29.Apr.2015: Campionat

De un leu sperante! Ce facem la Craiova?  43 3873 accesari

FC Brasov isi joaca una din ultimele carti in intilnirea de la Craiova, cu clona leilor din Banie. Intilnim o echipa fara griji, insa o echipa buna a campionatului. Din punctul meu de vedere, nu am nici o asteptare de la acest meci.

S-a vorbit foarte mult despre victorie in aceasta partida. Desigur, e frumos sa ne speram la ea, e bine sa gindim pozitiv, insa de la vrute la putute s-a dovedit ca e o cale foarte lunga. Nu-mi fac sperante poate pentru a nu fi dezamagit foarte tare dupa meci. Si nici nu cred, pina la urma, intr-un rezultat bun. Poate un egal este ceea ce putem spera cel mai mult de la acest meci... Dar un alt lucru de care trebuie sa tinem seama este ca nici un meci nu seamana cu altul. Macar din asta sa vina speranta, daca nu din jocul prestat de stegari la precedentele partide. Va fi altceva pentru ca deja suntem intr-o situatie disperata. Daca se va retrograda, nu va fi din cauza acestui meci. Nu se va retrograda nu va fi vina lui Mateiu, care acum joaca la Craiova sau a altui fost stegar care ne-a intilnit in meci direct.

Ca lucru pozitiv in aceasta etapa este faptul ca atit Rapid, cit si Concordia, s-au impiedicat in aceasta etapa. Dupa multe etape, in care toate ne-au fost impotriva, iata ca se mai misca ceva si in favoarea noastra. Cel mai important insa este sa miscam si noi lucrurile in directia in care ne convine. Daca noi asteptam de la altii, prin rezultatele lor, sa ne scape de la retrogradare, iata ca nu se poate! Am avut o situatie bunicica inainte de partida cu Ceahlaul, n-am stiut sa profitam de ea si am ajuns sa ne rugam ca unii si altii sa-i incurce pe contracandidati! Concordia, Gazul, U Cluj si Rapid trebuie sa le punem in spatele nostru in clasament. Daca Pandurii ar fi facut si ea egal, era si mai bine! Ce crezi ca facem la Craiova?

 



Ultimele pe FCBRASOV.COM

Se intimpla azi, in alt an

2016-05-16: FC Brasov a suferit o noua rusine (Club)
2014-05-16: Un nou inceput sau aceeasi continuare? (Campionat)
2014-05-16: Finala de la Medias! (Campionat)
2013-05-16: Greva de la FC Brașov s-a incheiat. Trei jucători au pățit-o! (Presa: Transilvania Expres)
2013-05-16: Ricardo Machado și-a prelungit contractul cu FC Brașov (Presa: Transilvania Expres)
2013-05-16: Si la bine si la rau? (Club)
2011-05-16: Lectie si pentru noi (Campionat)
2008-05-16: Presa birfitoare... (Club)

FC Brasov in presa



Comentarii | Adauga comentariul tau

1. (IP 92.85.16.142) (2015-05-01)
din cate stiu iasi este o corona moldoveneasca! asa ca nichita este posibil sa traga iasul in jos!de fapt atat iasul si tg. mures sunt gogoase umflate de primarii care la un moment dat vor face poc!

2. brasovean (batran) pt, IP 92 (2015-05-01)
ai dreptate: nu poti sa stai asa, sa faci pe prostul la infinit, atat timp cat, in jurul tau, vezi cum unii si altii aranjeaza meciuri si ti-o iau inainte ! fc brasov ar fi la primul blat, in timp ce in primele 12 etape din retur am asistat la o adevarata sarabanda a meciurilor trucate, generatoare de rezultate incredibile; rand pe rand, rapid(in meciul cu steaua- meci dat la pariuri) viitorul(campioana blaturilor), chiajna. u. cluj, mediasul chiar si ceahlaul la pandurii. chiar si otelul si ciar si iasul...!? apropos, va intreb, ce mare echipa are iasul ca sa justifice asemenea rezultate?? ... asa ca, ii rog pe toti suporterii stegari sa mai inceteze cu comentariile pe tema asa-zisului "blat" de la craiova! si, lasati-i pe dusmani sa-si roada ughiile pentru asta!!

3. (IP 92.85.16.142) (2015-04-30)
tuturor celor care postati aici doriti sa scape steagu sau sa murim saraci si cinstiti????

4. liviu (2015-04-30): -2 puncte :: Afisare comentariu
5. catalin (2015-04-30): -5 puncte :: Afisare comentariu
6. @pt. asta de sub mine (2015-04-30)
tu cam ce ai invatat despre folosirea ghilimelelor? scopul principal al ghilimelelor în limba română este de a marca un citat. un alt scop al ghilimelelor este acela de a marca folosirea ironică a unui cuvînt sau a unei expresii sau în general de a sublinia ideea că acestea se folosesc cu un alt sens decît cel obișnuit sau într-o manieră neconvențională. deci "stam ascunsi" e citat, sau de fapt nu trebuie sa stam ascunsi? "petarda" e citat, sau de fapt vrei sa zici ca iacob este opusul de la petarda? poate il rogi pe admin sa infiinteze o sectie audio la comentarii, sa te exprimi verbal :-)

7. pateu (2015-04-30)
steaua (fcsb) nu bate la brasov.e 'traditie'...

8. stegar (2015-04-29)
intrebare.... daca ne salvam cumva cumva in ultima etapa..... avem vreo sansa sa luom licenta????

9. laurgom (2015-04-29)
da viitorul are voie, cfr are voie si u vcluj, chiajna,samd... incheiand cu gazul si demisia lui dorinel. ce draq vb aici? in toate camp se procedeaza asa, plus ca csuolguta nu mai avea nevoie de puncte, in alta ordin e de idei era in panta descendenta, si plus de asta nici steagu nu o puate lua la infinit. si daca romica a lucrat la butoane? d c nu a facut si zotta asa, când chiar era nevoie? pt ca tim pul trece si banuul merge.

10. adriano (2015-04-29)
am avut in acest meci,jucand in 10, mai multe ocazii decat in cele 3 meciuri anterioare...dupa trei meciuri pierdute la echipe cu potential financiar sper k la baietii in conturi a intrat ceva...dar nimic din toate aceste presupuneri nu ia meritul lor pt victoria de astazi...marko in sfarsit!!!! multumim goian pt daruire si sper sa te vedem anul viitor tot la steagu,tot in a!felicitari tuturor pt victorie si cred k "impreuna" vom reusi. forza steagu!

11. brasovean (2015-04-29)
pt cel supranumit "anti falsi stegari" .. taci in plm de crocodil . vorbesti doar ca sa nu taci , toata lumea se bucura chiar daca a fost un meci ordinar dar trebuie sa apara si d'astia ca tine care comenteaza aiurea. nu trebuie sa le sti pe toate sa-ti dai seama ce fel de meci a fost sau 100% tu te-ai uitat pe jesepe la rezultat .. hai sa nu ne imbatam cu apa rece ,mai avem nevoie de cel putin 2 victorii

12. Stegar 100 % (2015-04-29)
no comment.... baietii destepti stiu de ce... e cazul sa ne tinem gura dupa acest meci!!!!! 4 reci si una calda... daca batem cfr-ul avem sanse mari sa reinviem ca pasarea phoenix din cenusa, daca nu suntem retrogradati. sincer nu mai credeam in salvare si acum cred foarte putin, dar poate steagu nu retrogradeaza... uitati-va la un oras ca botosaniul ce echipa are in clasamentul ligi 1, e incredibil.... iar brasovul unul dintre cele mai frumoase si bogate orase din tara se chinuie sa supravietuiasca, inca odata rusine tuturor autoritatilor si conducatorilor orasului!!!!!!! la fel si tg mures un oras mic si uitati oameni de la autoritatile locale ce se implica..... te iubesc steagu rosu brasov!!!!!!!!!!!

13. pt. asta de sub mine (2015-04-29)
omule ti se pareca iacob a avut vreo contributie in acest meci....daca schimbau viteza ,,oltenii,, iacob al tau era iar ,,petarda,, brasovului...bine ca nu au tras aia de ls 50 m...mai bine tacea-i , dupa un asemenea meci e bine sa ,,stam ascunsi,,....intr-adevar rezultatul ne multumeste ..dar atat...sper sa castigam cu c.f.r-ul...acolo este ,,cheia,, acum

14. gong (2015-04-29)
dacă stiaua bate tg mureș și dinamo, sa vedeți cât se termina meciul dintre steagu și stiaua... nasol e ca bate u la rejele blatist. am mai zis, meciul cu gaz metan este care pe care. dacă batem gazul, se duc în b ei și u... sau chiajna.

15. anti FALSI stegari (2015-04-29)
asta era, acum stegarii "adevarati" descopera blatul. ca doar nu doare pe nimeni sa scrie aici. de ce p u l a mea sa ne bucuram de o victorie cand putem s-o facem praf. mai lipsea sa comenteze vreunul de iacob :-). tutiror acestor "destepti" care le stiu pe toate, le-as recomanda sa parieze pe ce stiu ei. s-ar inbogati imediat, si poate stand pe o plaja insorita nu ar mai tot comenta aici. in alta ordine de idei: bravo baieti, cu bencun cu tot, astept sa va aplaud dupa victoria cu cfr

16. Cosmin (2015-04-29)
haide sambata indiferent de vreme sa fim alaturi de echipa noastra de suflet,cei care o iubim,stiu ca suntem multi,sa venim pe stadion si sa sustinem fc brasov inca odata...acum cu romeo pascu e posibil sa luam puncte pana si cu steaua :))))

18. zotta (2015-04-29)
mor...mor.....imi rod unghile...nu se poate

20. crudutzu guresoi (2015-04-29)
pentru azi e bine. bravo jucatorilor si bravo celor 2 stegari prezenti in tribuna de la craiova! nu ne-am salvat, ne mai trebuie puncte! la digi era privegi in studio , dupa meci. asa fac astia an de an cu fc brasov. probabil visau ca noi sa ne infundam definitiv si rapidul sa se salveze in detrimentrul nostru.

21. qq (2015-04-29)
eram sigur ca incepe "nae"sa faca pe magicianu..:)) s-a refcut gasca... forza steagu!!

22. roby stegaru (2015-04-29)
viitorul face blaturi mai multe ca noi la fel si u cluj,gaz metan daca nu cumva si pandurii asa ca.......nu conteaza noi sa ne salvam!!!!

23. steagu 1958-2014 (2015-04-29)
stegari ati facut fericit un prieten de-al vostru din indepartata canada, calgary

24. Stegaru (2015-04-29)
la multi ani, rares enceanu !

25. nicolae si zottaaaaaaaaaaa (2015-04-29)
tuturor celor care ati sesizat excelent: multumim nea romica! din greseala era sa scriu o prostie si anume ilie vaji

28. jack (2015-04-29)
chiar ma doar in **** ca a fost blat....sper sa facem blaturi pana la final si sa ne salvam....si u cluj face blaturi si gazul face blaturi , etc...de ce se vorbeste numai de noi....forta steagu,fie ce-o fi

29. hehe (2015-04-29)
bravo nea romica :)) noroc cu romeo pascu,ca altfel iar o luam,cei care cunosc fenomenul inteleg :))

30. UltrasBrasov (2015-04-29)
fratilor,vreau sa tineti minte cu totii un lucru,pe care majoritatea il stim:steagu rosu nu moare niciodata!o sa luptam pana la final si o sa reusim,pentru ca suntem niste invingatori!tineti minte vorbele astea!

31. brasovean (2015-04-29)
bv zavi ... ti-ai dat seama :))

32. bobi (2015-04-29)
blat, neblat...bine ca am batut...dar ma mir...comparativ la cum am jucat cu rapid ai am pierdut.

33. brasovean (2015-04-29)
ma bucur nespus de mult ca am batut craiova acasa la ea in 10 oameni dar pute a -6 puncte sezonul viitor.. cine cunoaste fenomenul isi da seama lejer , mai ales la cum s-au prezentat oltenii azi :).. doamne ajuta , inca 2 victorii si ramanem

34. io (2015-04-29)
cine nu are batrini sa isi cumpere.sanatate nea romica

35. zavi (2015-04-29)
puncte in contul lui mateiu....blat ordinar...

36. pateu (2015-04-29)
am batut craiova in zece oameni,la ea acasa.mai intelege cineva ceva?

37. ilie vajulie (2015-04-29)
dedic aceasta victorie.. mie!!!!! forza vajulie!

38. Cu STEAGU in suflet! (2015-04-29)
goooool bencun!hai steagu!

39. bobi (2015-04-29)
bencun ala ii un bou...iar o luat galben pt simulare

40. dan (2015-04-29)
matei eliminat degeaba. surprinzator, am jucat mai bine dupa eliminare

41. brasovean (2015-04-29)
acelasi arbitru slab, c. popa, care ne-a dat doi oameni afara si la brasov ; arbitru prost,. care arbitreaza cu tema, pt. meciuri aranjate

42. Rocky (2015-04-29)
@bobi: "cred" - mai ai vreun dubiu?

43. bobi (2015-04-29)
in 10 ca de obicei....cred ca pana aici ne.a fost...


La acest articol au comentat 26 vizitatori diferiti (IP-uri diferite)

Stiri recente

Arhiva stiri


Vocea suporterului

Opinii...

In fiecare zi

Sustine-ne

FC Brasov este echipa noastra favorita! Site-ul Steagu.ro a incercat de la inceputul lui sa te tina la curent cu ceea ce se intimpla la acest club. Au fost si momente mai bune si mai rele. De aceea suntem suporteri! Ne puteti sprijini si voi, prin accesarea reclamelor care va intereseaza! Va multumim! mai multe detalii »

Opinii...

06.Jan.08
Musafirul nepoftit
Ce poti sa faci cind iti vine in casa un prieten, insotit de un prieten de-al lui care insa tie iti e de nesuferit? Pai asa cum am fost educati si scoliti, stringem din dinti si incercam sa fim cit mai politicosi cu putinta, desi nu ne convine de loc. Dar ce te faci cind persoanamai multe detalii »

Cele mai comentate stiri

Coltul suporterilor

Liga a II-a!
2014/2015
  
Liga a IV-a

Site-ul STEAGU.RO sustine echipa suporterilor stegari, AS "SR" Brasov

Aceasta echipa o consideram ca fiind continuatoarea echipei fanion a judetului, FC Brasov!

Palmares antrenori


2008-07-02(Amical): Yverdon (Elvetia) - FC Brasov 1:2
2008-07-09(Amical): Sochaux - FC Brasov 0:1


PALMARES
Victorii  Egaluri  Infringeri
200

*Aceste informatii sunt inregistrate in baza de date a site-ului si au caracter informativ (nu sunt complete).

Liga I

Etapa viitoare
Ultima etapa
Clasament
1. CSM Slatina 5 4 0 1 13-2 12p (+3)
2. Flacara Moreni 5 3 1 1 9-3 10p (+1)
3. CSM Alexandria 5 3 1 1 6-2 10p (+4)
4. Vedita Colonesti 5 3 1 1 6-4 10p (+1)
5. Progresul Spartac 5 2 2 1 6-2 8p (+2)
6. Olimpic Rasnov 5 2 2 1 11-8 8p (+2)
7. U Craiova2 5 2 2 1 10-8 8p (-1)
8. CS Balotesti 5 2 1 2 7-5 7p (+1)
9. FC Voluntari2 5 2 1 2 12-14 7p (-2)
10. CS Blejoi 5 1 3 1 3-4 6p (-3)
11. ACS SR Brasov 5 1 2 2 4-9 5p (-4)
12. AFC Astra2 5 1 1 3 5-4 4p (-2)
13. Unirea Bascov 5 0 4 1 10-12 4p (-2)
14. FC Pucioasa 5 1 1 3 3-5 4p (-5)
15. Sporting Rosiori 5 1 0 4 2-13 3p (-3)
16. Tractorul Cetate 5 1 0 4 7-19 3p (-3)



NumeleTau@STEAGU.RO

08. Iul. 2008

E-mail STEAGU.RO

Esti interesat sa ai propriul tau email gen prenume.nume@steagu.ro ? Trimite un mail la contact@steagu.ro pentru a afla detalii! Numarul de casute de mail este limitat!