Site-ul STEAGU.RO sustine echipa AS "SR" Brasov, echipa suporterilor stegari!
Poti sustine STEAGU.RO cumparand (de la eMag.ro, Flanco.ro s.a.m.d.) prin intermediul banner-elor de pe site.

23.Aug: Campionat

Programul turului Seriei a 3-a 9728 accesari

Etapa 1, 23-24 august Vineri, ora 18.00 CSM Slatina - Sporting Roşiori Flacăra Moreni - Olimpic Râşnov FC Voluntari 2 - Unirea Bascov U Craiova 2 - CS Baloteşti Sâmbătă, ora 18:00 ACS SR Braşov - Progresul Spartac FC Pucioasa - CSM Alexandria CS Blejoi - AFC Astra 2 Vediţa Coloneşti - Tractorul Cetate Etapa a 2-a - 31 august 2019 Progresul Spartac - CS Baloteşti Unirea Bascov - U Craiova 2 Olimpic Cetate Râşnov - FC Voluntari 2 Sporting Roşiori - Flacăra Mmai multe detalii »


Cautare:

05.May.2012: Campionat

Cel mai dorit jucator de la FC Brasov!  55 4242 accesari

Stiti vorba aceea legata de fum si foc. Un cotidian central ii da inainte cu problema Dedu si probabil exista ceva adevar in spate, altfel nu vad de ce s-ar continua cu aceasta poveste!

Ultimul zvon legat de acest caz se refera la faptul ca Petrolul si Tg.Mures au intrat pe fir, pentru a-l achizitiona pe atacantul care nu si-a primit banii de la FC Brasov. De ce sa-l transfere? De bun? Putin probabil. Pentru a-l folosi impotriva clubului FC Brasov: ii vor oferi un contract cu conditia ca Dedu sa nu ajunga la nici o intelegere cu FC Brasov pentru acei bani restanti (circa 25.000 euro). Astfel, FC Brasov nu va putea primi licenta si automat va cadea in liga a II-a, de acest lucru beneficiind echipa de pe locul 15.

Cum atit Petrolul, cit si Tg.Mures, sunt intr-o situatie dificila, aceasta solutie pare cea mai usoara pentru raminerea in prima liga, desi pe teren nu ai demonstrat ca si meriti! Nu inteleg insa de ce clubul FC Brasov, in cazul in care se simte in culpa, nu transeaza o data pentru totdeauna aceasta situatie! Da, ei spun ca ar fi achitat suma si au depus si un document in aceasta directie. Jucatorul se jura ca n-a primit banii. Cum, de nu ma insel, Aurelian Babutan era cel imputernicit sa dea banii, inseamna ca au ramas blocati la el...

Cert este ca dansam pe o sfoara foarte subtire, la mare inaltime! Daca se va dovedi ca hirtia prezentata la comisia de licentiere este falsa, automat suntem retrogradati! Nu-mi place absolut de loc aceasta incertitudine si mi-e foarte teama de viitor. Deocamdata, inca se judeca licentierea, chiar daca Viorel Duru a declarat ca toate au primit licenta, pentru ca nu au fost probleme la nici un club. Daca insa se dovedeste ca litigiul cu Dedu nu a fost rezolvat, e de rau...!
 



Ultimele pe FCBRASOV.COM

Se intimpla azi, in alt an

2015-05-18: Stegarii, fără oxigen in faţa Stelei (Presa: Monitorul Expres)
2015-05-18: Am respirat doar o repriza... (Campionat)
2015-05-18: FC Braşov, trei puncte penalizare pentru sezonul 2015-2016 (Presa: Monitorul Expres)
2013-05-18: Nicolaie, scoate banii! (Campionat)
2012-05-18: Citeva concluzii (Campionat)
2009-05-18: Lacatus: N-as zice nu unei oferte de la Brasov ?!? (Club)

FC Brasov in presa



Comentarii | Adauga comentariul tau

1. liviu (2012-05-07)
l-ati auzit aseara pe tiganul de sumudica ? plangea de mila sibiului ca nu a jucat nimic cu noi ! un golan ! s-a uitat la meci in speranta ca ne incurcam !

2. sebypo71 (2012-05-07)
veniti la t2 si vom vedea.

3. stegar (2012-05-06)
nasoale rezultate azi... a batut petrolu, muresu a luat un punct... inca n-am scapat. trebe sa batem la mioveni, ca dupa aia nu stiu unde mai luom puncte... si mi-e sa nu depindem de ultimu meci

4. ybmaniac - Radu (2012-05-06)
daca s-ar veni la t2 cati dintre voi ar sta in picioare tot meciul si ar face atmosfera, nu batut din palme pe scaune in stil englezesc?..aici intervine obstacolul, sper sa ma insel.

5. sebypo71 (2012-05-06)
pe vremuri la t2 statea galeria .

6. sebypo71 (2012-05-06)
pana la meciul cu steoaia jucam cu mioveni si vrem sa castigam nu?

7. Romania,the land of fraieri (2012-05-06)
sper sa nu se supere nimeni pe mine dar din cauza lipsei de unitate se intampla multe nenorociri in cazul nostru.nu stiu daca se intampla ceva cu noi ca natie,ca entitate sau suntem doar un exemplu izolat,insa directia in care ne indreptam e una eronata.nu mai stim sa ne ajutam,sa ne iertam unii pe altii,sa fim frati.parca peluza si t2 sau t1 sunt 3 bucati luate din 3 puncte cardinale diferite si indepartate si lipite la gramada.exceptia o fac momentele mai fericite care sunt tot mai putine...eu personal trebuie sa recunosc ca am devenit stegar de televizor si net din motive mai mult personale dar mai dau si eu pe la stadion din cand in cand...din ce in ce mai rar...din motive care tin de dezamagire,un sentiment tot mai intalnit la noi...ca natie,ca entitate.desi totul e un gunoi in fotbalul nostru,totusi m-as simti mult mai bine daca as vedea ca macar fratii au ramas frati.pacat de bietii,amaratii,fraierii de stegari

8. UnBrasovean (2012-05-06)
steagu in b noi traim dar tu nu prea cred ca traiesti asa bine ai ceva probleme la cap cred si mai lasa bai baitule etnobotanicele

10. UnBrasovean (2012-05-06): -1 puncte :: Afisare comentariu
11. UnBrasovean (2012-05-06)
ne asteapta un meci dificil acasa cu steaua care sunt sigur ca-i iubiti toti haideti macar la meciul asta care lam asteptat tot campionatul nu nu pentru ca sunt stelist ci pentru ca sunt stegar si am fost crescut impotriva acestor echipe din bucuresti haideti sa fim uniti si sa facem o atmosfera frumoasa cum numai stegarii stiu sa o faca as avea o intrebare cei de la peluza nu pot venii la t2 ca si asa sant in protest sa cantam impreuna poate bagam si ceva materiale sa facem atmosfera mai frumoasa impreuna putem reusii lupta steagu

12. alecs (2012-05-06)
nu stiu cum peluza nu are voie sa injure pe nimeni dar de la t2 se poate auzi la meciuri :"m.uie dinamo" , "m.uie steaua" si alte chestii ca "m.uie moldoveni" nu o sa auzim niciodata si stim de ce ... in alta ordine de idei daca vi se pare normal sa iti dea cineva 10.000 lei amenda ca zice "mitica la pucasrie" atunci nu ganditi logic ... pai el e unicul mitica din romania asta ? la chestia asta nu va ganditi ? ca legea e de kkt si se abereaza f mult in ea . la meciul cu sibiu a venit un copil de 15-16 ani ca a luat 200 lei amenda ca a vrut sa mearga la peluza de la t1 . replica jandarmului : "vrei sa mergi la peluza sa il injuri pe nicolae , ia 200 lei amenda". asta desi omu avea bilet la peluza dar nu a putut sa intre pe poarta de la peluza ca nu avea abonament . ganditiva si la cauzele celor intamplate nu va mai dati cu parerea daca nu stiti si motivele scandarilor si inca ceva la meciu cu sibiu niciun jucator nu a fost injurat de peluza !!! multumesc .

13. razvan (2012-05-06): -1 puncte :: Afisare comentariu
14. S.Dragos (2012-05-06)
abea astept dupa ultima etapa sa se stranga miile de suporteri din tribune pentru a sarbatorii un alt proiect maret dus la bun sfarsit.. mentinerea in liga 1.. cu oameni care nu stiu sa ia atitudine si cu o asa gandire ne meritam soarta, in 2009 si in 2010 am terminat pe 9, anul trecut locul 12, acum speram la locul 14, la anu rugati-va sa facem baremul cu asa conducere, investitii 0, cum apare un jucator mai mult e ca si plecat, ma intreb cine o sa apere poarta stegara la anu'

15. ....... (2012-05-06)
doar cu unitate avem sanse sa reusim. dezbinarea este ceea ce isi doreste nicolae. uniti alaturi de echipa!

16. pt. dobrica (2012-05-06)
esti naiv...ai dat vreodata cu piciorul in minge??

18. ybmaniac - Radu (2012-05-06)
fabian, e o simpla chestie ce tine de constitutia romaniei. am voie sa ma manifest cum doresc eu, suport consecintele pe urma nu inainte. e inadmisibil sa fiu cenzurat in asemenea hal.momentan singurul loc in romania unde mai exista cenzura este pe stadionul de fotbal.problema noastra este aceea ca jandarmii sunt mai degraba preocupati sa respecte legile uefa , decat constitutia. nu am nicio treaba cu cei de la tribuna 2 , fiecare se poate manifesta liber dar nu e normal sa arunci cu cuvintele asa cum iti vine pe gura si esti tare doar in tastatura. pana cand nu vom ajunge la un consens nimic nu se rezolva pentru ca atat timp cat nu facem nimic nu o sa se schimbe nimic ! il rog pe ciprian, adminul, daca doreste sa inceapa cu o idee pentru atragerea fanilor prin articolele sale, acum ca o sa vina pauza competitionala sa fie fanii in prim plan, nu echipa.haideti sa miscam ceva. suntem prea multi aici la comentarii si prea putini pe stadion. noi toti tinem steagu sus!

19. Fabian (2012-05-06)
de acord razvan. doar un amendament: sunteti de acord sa platiti voi de la peluza amenda de la liga ? ( apropo de responsabilitate ... ) in rest suntem total de acord!

20. Stegar 100% (2012-05-06)
mai oameni buni! tinem toti cu aceasta echipa? daca da! de ce toata rusinea de jos? mie unu mi-e rusine cand citesc comentariile de jos...toti aveti dreptate in felul vostru (si ce-i de la t2 si ce-i din peluza),dar sa lasam totusi circul,ca sincer mi se pare r u s i n o s!!!!! haideti sa fim uniti si alaturi de echipa asa cum este,nici mie nu-mi convin multe dar asta e realitatea... for ever s t e a g u r o s u!!!!!!!!!!!!

21. Maccarone Cavani (2012-05-06)
pe vremuri in anii 90 pana la retrogradarea din 1997 clubul asigura transportul galeriei.o parte dintre cei vechi mai primeau si prime. astia care injurati galeria va doresc sa aveti copii care sa tina cu steaua si cu dinamo, sa- i aibe idoli pe nicolita si torje.

22. Răzvan-Ionuţ Dobrică (2012-05-06)
observ foarte multe fitile aprinse pe aici de oameni care n-au "coaele" necesare să semneze cu numele adevărat dar dau lecţii de moralitate. n-o să vă reţin foarte mult atenţia, vreau doar să lămurim lucrurile. "putzoii" din peluză nu vor susţinere financiară pt ei şi nici nu-şi doresc apariţii în prime-time la tv. vrem ca normalitatea să-şi găsească în cele din urmă loc la club. dacă pentru unele persoane patru antrenori pe sezon şi un lot întreg schimbat la fiecare început de sezon e ok atâta timp cât se reuşeşte menţinerea în prima ligă, să fie, pentru noi nu e. 1. vrem în echipă jucători "stegari", crescuţi la centrul de copii şi juniori, care să se dezolte pe lângă fotbalişti experimentaţi. 2. stabilitate la nivelul lotului şi al băncii tehnice. 3. respect din partea clubului şi a firmei de pază pentru toată suflarea stegară, indiferent că stă la t1, t2, peluză sau fotolii. iar respectul ăsta se traduce prin discreţie, bun-simţ şi respectarea punctelor 1 şi 2, nimic mai mult. aici n-am făcut să enumăr decât vreo câteva puncte de interes. simţiţi-vă liberi să completaţi fiecare cu ce credeţi că e important pentru ca steagu' să redevină un club respectat în românia.

23. g&n (2012-05-06)
astia de la peluza sant niste ,,putoi,, care habar nu au cu ce se mananca fotbalul...as vrea sa-i vad de ce sant in stare daca ne-am bate la titlu....dar ei sant 50maxim si viseaza cai verzi pe pereti...bai copii daca nu va convine situati stati acasa ca oricum nu se simte prezenta voastra ...pe vremea mea mergeam la constanta pe banii nostrii (cu 2 zile inainte de meci )..dar nu reprosam nimic nimanui..o faceam doar din pasiune, steagu rezista si datorita noastra a stegarilor adevarati, voi santeti niste copii care va dati in spectacol, ma uitam ca astia de la sibiu au venit 50 de insi si au cantat si-au aplaudat jucatorii si antrenorii...iar voi v-ati tirat ca niste j e g u r i....sa va fie rusine, voi nu santeti stegari, voi vreti sustinere financiara, probabil vreti si prime de joc, cel mai bine ar fi sa nu mai veniti la meci, voi nu va numiti stegari

24. HAI STEAGU (2012-05-06)
cavani, protestele nu se fac la meci, ci la sediul clubului, la bucuresti in fata ligii, la tv, la meci trebuie sa sustina echipa, si sa se evite amenzile (40.000 ron platesti salariile decat sai dai banii lui mitica)

25. HAI STEAGU (2012-05-06)
dar 50 lei abonamentul, 5 (cinci) lei / meci nu este o facilitate, la tvs de abia va asteapta sa faca emisiuni cu voi, dar daca nimeni nu se ocupa, lumea nu vine la meci la brasov si se viseaza deplasari, vreti sa va ajute clubul dar peluza este cauza majoritatii amenzilor pe care le luam datorita scandarilor imbecile la adresa lui dragomir

26. Maccarone Cavani (2012-05-06)
baietii din peluza au dreptate, trebuie sa protesteze, dar si daca am fi 5000 de insi care protesteaza nu s-ar schimba nimic. fc brasov este clubul lui nicolae, il conduce singur dupa bunul plac. nu ne putem compara cu sibiul, ptr sibiu faptul ca au jucat un an in liga 1 este o mare realizare,iar faptul ca au retrogradat nu este o tragedie.

27. pt. asta de sub mine (2012-05-06)
nu inteleg de ce atata rautate din partea celor din peluza( eu am abonament la t2 ,si o sa fiu alaturi de echipa si in liga a 5 a, asa cum sant de 35 ani in ori ce conditii) din punctul meu de vedere nu este civilizat ce au facut ei, va garantez ca daca pleaca nicolae( asa prost cum este el )vom disparea din peisaj, nu vedeti ca primaria infiinteaza alte echipe, ...deci steagu rezista din suflul acestui om...si va garantez ca daca va pleca de la echipa nimeni din brasov nu va da un leu pt. fc brasov....deci..hai sa fim alturi de echipa asta si sa ne bucuram de ea asa cum este ....forta steagu

28. vizitator (2012-05-05)
@unul de la t2... degeaba dai exemplul ala! in ultimii ani peluza a cantat tot meciul, indiferent de rezultat, probabil in 95% din meciuri. probabil ca nemultumirile lor au ajuns sa prea mari si prea multe, nu cred ca trebuie sa-i certam ci sa-i ajutam eventual!!! si apropo sibienii au beneficiat de deplasare gratuita la meci, la ei acasa galeria are multe beneficii, bilete foarte ieftine etc exista interes pentru suporteri, fac pana si o emisiune tv pentru fani... pai compari cu ce se face la fc brasov??????

29. vizitator (2012-05-05)
asta a ajuns bucuria noastra an de an... ca scapam de retrogradare cu 3-4 etape inainte final!!! ce trist am ajuns... nu degeaba sunt 1000 de oameni la meciuri din care unii vin sa protesteze (in mod justitficat!)

30. dIN1936.RO (2012-05-05)
dacă voua vă place să schimbăm 10 antrenori pe sezon și la fiecare sfârșit de campionat să vină alți mercenari și să nu avem un proiect serios, o continuitate, o treabă... înseamnă că e bine așa. câștigăm un meci, vindem două meciuri, mai jucăm la pariuri, mai ne învârtim de o treabă, mai dăm o țeapă unui jucător, ne bucurăm la o victorie, înjurăm după o înfrângere. hehe :) viaaață! pentru oraș, pentru culori, nu pentru conducători și mercenari/vânzători!!!

31. Adi (2012-05-05)
nu am facut decat sa imi spun parere in schimb am fost facut "bou".nu pot sa spun decat ca regret daca am suparat prin afirmatile mele, sigur gravitatea intre cele cazuri nu se compara dar tot ce am vrut sa spun ca legea trebuie respectata asa cum noi trebuie sa ne respectam intre noi. niciodata nu voi jicni un alt suporter stegar doar pentru ca are o parere pe care nu eu o impartasesc .

32. Din Peluza (2012-05-05): -7 puncte :: Afisare comentariu
33. deo (2012-05-05)
pentru din1936.ro tin sa precizez ca probabil am mai multi ani de deplasari decat ai tu de viata,dar asta nu prea are importanta.nu este intentia mea sa polemizez eu doar imi spun parerea.cand faceam parte din forza carpatica plateam cotizatie lunar pentru fumigene confetii etc.nu am injurat si nici nu o sa injur niciodat jucatorii echipei noastre pentru simplu fapt ca iubesc clubul asta de mic copil.apropo ieri mi_am dus baiatul pentru prima oara pe stadion are 3 ani si sper ca va face parte din galeria echipei fc brasov.in concluzie nu am nimic cu cei din galerie pentru ca si eu am fost ca ei ci doar cu atitudinea lor fata de echipa in momente foarte grele

34. unul de la T2 (2012-05-05)
astia de la peluza ar trebui sa i-a exemplu de la galeria sibiului...care a cantat tot meciul...iar ei super-suporterii brasovului au fost ocupati sa injure conducerea si sa plece la finalul meciului (cand jucatorii saracii vroiau sa-i salute)...si toate astea s-au intamplat in conditiile celui mai important meci al echipei noastre....deci mai super-stegarilor ...sa va ducem dorul(ori cu voi ori fara voi tot draq ala este)...iar daca va suparati mai bine stati acasa( oricum tot tribuna 2 tine piept galeriilor adverse )

35. dIN1936.RO (2012-05-05): -1 puncte :: Afisare comentariu
36. dIN1936.RO (2012-05-05)
dacă steagu pierdea aseară și deo îl înjura acum pe nicolae, dacă steagu a câștigat e ok. suporteri de rezultat!

37. manu (2012-05-05)
deo, tin sa felicit idioti si cretini de la t2, care injura fiecare echipa...si in deplasari, noi din peluza suntem asteptati cu bate si lanturi.

38. deo (2012-05-05)
baietii de la peluza ar trebuii lasati sa intre doar in fundu gol si cu leocoplast pe gura.doar asa ar mai putea ajuta ei echipa.cand e nevoie mai mare de galerie ce gasesc ei de cuviinta sa faca?produc amenzi pe banda rulanta si injura jucatorii si conducatorii proprii echipe si pe urma se mai si plang.bravo baietilor de la t2 din care fac si eu parte.daca tot vreti sa injurati nici o problema da stati in afara stadionului si astepati acolo pane iese nicolae si injurati cat vreti .nu inteleg de ce trebuie sa sufere echipa si majoritatea publicului brasovean din cauza numeroasei galerii(vreo 50 )care au abonamente cu 6 sau 7 lei pe meci parca.revenitiva repede pana nu e prea tarziu.

39. manu (2012-05-05)
adi, mie aproape mi-au dat pantaloni jos. ti se pare normal? daca da, inseamna ca ai o orientare sexuala mai speciala. daca ti se pare normal ca in timpul meciului sa-ti zica cei de la paza cretini,idioti si boschetari, atunci inseamna ca esti unu dintre ei. un prieten de-al meu, cu abonament, a fost dat afara din stadion pe motivul ca nu era pe nu stiu ce lista, dar cand a fost dat afara era in sosete! il impingea unu de la paza parca era un animal. in rest, ati auzit pe stadion :)

40. adriano (2012-05-05): -2 puncte :: Afisare comentariu
41. @adi (2012-05-05): -1 puncte :: Afisare comentariu
42. Adi (2012-05-05)
cei care au calatorit cu avionul spre alta tara pot spune ca este posibil ca si acolo sa fii trecut prin controale similare, eu unul pot sa spun ca asa mi s-a intamplat. controlul foarte amanuntit poate fi inteles daca ne gandim la suma amenzilor luate de club in ultimul timp.cand legea buna sau rea va fi respectata sunt sigur ca si noi vom fi tratati un pic altfel.

43. stegar (2012-05-05)
daca batem la mioveni... sa va asteptati la meciul cu stiaua sa fie o parodie identica cu ce a fost la cfr. o sa-i dea nea nicu o mana de ajutor prietenului becali, in schimbul unei valize normal... nici acum nu pot sa uit de blatul ala infect din 2005 cand a dat gol dorinel si il felicitau fundasii nostrii

44. ybmaniac (2012-05-05)
dragii mei prieteni stegari, ceva trebuie sa se intample. clubul, suporterii si jucatorii sunt o bomba cu ceas. clubul nu-si plateste datoriile restante, suporterii si asa putini pe stadion sunt impartiti in gru****te iar majoritatea jucatorilor nu-si dau interesul fiind delasatori. vreau sa trag un alt semnal de alarma pentru voi, prieteni stegari.va convine situatia de la club in care niculae se multumeste cu banii din televizari si bilete, si in care mai vinde cate un jucator astfel acesta facand din steagu doar o afacere nu un ideal? nu inclin spre violenta dar nici nu tolerez nesimtirea si nu intorc celalalt obraz ca sa fiu bataia de batjocura a clubului.in situatia mea se afla multi alti stegari ce nu mai vin la meciuri. poate e tarziu acum, dar campionatul nu s-a sfarsit si trebuie un boicot , fara a se mai merge la meciuri...ori puteti veni voi cu diverse opinii prin care trebuie sesizat ceva. aduc la cunostinta suporterilor de la tribune ca ieri la peluza am fost umilit si nu doresc nimanui sa indure ceea ce am indurat, pentru ultima data ,pana cand ceva nu se va indrepta pe stadionul din brasov...am fost verificat , descaltat si mi-am pus piciorul pe un covor mai murdar ca si scarile. mi-a fost dat jos tricoul , doar pentru ca asa s-a dat ordin de sus. nu imi place sa vin la meciuri pentru a injura conducerea echipei sau cea a federatiei dar e inadmisibil sa toleram. ne-a ajuns. nu l-am injurat pe niculae pt ca am considerat ca pentru acest om nu merita ca vocea mea sa aiba de suferit. promisiuni peste promisiuni ale reprezentantului firmei de paza...care nu-si au rostul. tot ce doresc este respectul catre proprii suporteri. punctul culminant a fost in momentul in care acest stamatopol a venit la gard sa aiba o discutie cu baietii din peluza care s-a incheiat in aceeasi nota , acesta primind si el binemeritata portie de injurii. stereotipurile de gen ,, steagu suntem noi" trebuie cantate la unison cu tribuna, nu va inteleg, prieteni, de ce nu luati atitudine. suntem tovarasi de suferinta, ne trebuie unitate...nu stiu daca acest mesaj va schimba cu ceva situatia intre noi suporterii care ar trebui sa avem un cuvant greu de spus pentru aceasta echipa. poate e mai bine sa picam, poate nu.nimic nu e intamplator si sper ca situatia se va schimba in bine intr-un viitor apropiat. stegarii nu mai vin la meciuri din cauza conducerii, suporterii ce mai vin din pasiune sunt bataie de batjocura pentru firma de paza. cu 200 de insi nu se poate lua atitudine. nu vreau sa copiem conflictele celor de la sud steaua sau craiova. avem de dus in spinare asa-zisul ,,razboi" al nostru. suntem stegari. nicolae pescaru a spus ceva:,, aveti de aparat onoarea de a fi stegari". prieteni, acum e momentul ca aceasta vorba sa fie pusa in practica. daca sunteti de aceeasi parerea ca si mine , va rog imprastiati acest …comunicat.avem resursele necesare media,online, oameni de cultura, etc. la brasov trebuie recreat un grup puternic. suntem stegari cu onoare ! vrem respect. yellow black maniac

45. alta stire de senzatie (2012-05-05)
dinamo il ia pe fotbalistul acuzat ca a facut blat la cfr - brasov! afla cum se poate face un transfer incredibil sambata, la 20:00, la stirile din sport de la pro tv dinamo e gata sa-i dea inca o sansa omului care vrea cfr-ul neaparat campioana in liga i! hadnagy poate ajunge la vara in stefan cel mare! afla cum la stirile din sport de la pro tv, ora 20:00!

46. alta stire de senzatie (2012-05-05)
daca nu ati auzito pana acum aflati ca hadnaghy e dorit de.... dinamo bucuresti! atti caine pana la moarte.. :))))))))

47. Geo (2012-05-05)
cluburile care nu si-au platit datoriile pana la 31 decembrie 2011 mai pot achita pana la 31 mai 2012, data la care se incheie procesul de licentiere pentru stagiunea 2012-2013

48. Geo (2012-05-05)
admin numai prostii ai scris in legatura cu licenta ptr liga 1.echipele din liga 1, de pe locurile 15, 16, 17, 18 nu mai pot spera sa joace in liga 1 cu conditia ca una de deasupra liniei retrogradarii sa nu ia licenta.

49. Geo (2012-05-05)
locurile ramase vacante in liga 1, in urma excluderii echipelor care nu primesc licenta, nu vor mai putea fi ocupate de alte formatii. mai exact, echipele care au retrogradat matematic nu pot reveni pe prima scena in cazul eliminarii unui club care se claseaza pe locurile 1-14, iar cluburile care nu s-au clasat pe loc promovabil in esalonul secund nu pot ajunge in liga 1.in editia 2012-2013 a ligii 1 vor lua parte doar gruparile care obtin licenta, indiferent de numarul acestora.

50. Adi (2012-05-05)
legat de toata acesasta poveste cred ca este doar un zvon impins de cei ce ar fi avantajati de o eventuala retrogadare a noastra. sa fim seriosi nimeni nu ar risca sa isi piarda locul in a pentru 25000 e. jucatorul isi va primi banii si toata lumea va fi multumita.

51. mihai (2012-05-05)
dedu ar trebui sa constientizeze ca se joaca cu sentimentele miilor de suporteri brasoveni.sa isi primeasca banii daca nu i-a primit..dar pentru club si pentru suporteri, sa se multumeasca cu drepturile care i se cuvin.nu cred ca nicolae nu i-ar da 25000 in conditiile de fata.nu e vina nimanui ca nu s-a putut impune la fcbv.asa ca dedule tata,fa cumva sa nu ne ai pe constiinta.

52. De 45 ani (2012-05-05)
sper din tot sufletul ca peste vreo 2-3 saptamini sa iti schimbi nick name-ul din steagu in b , in altul si ti-as recomnda cu ingaduinta ta unul de genul "steagu numai in a". dedu este brasovean dar de data asta cred ca incearca marea cu degetul si face eforturi pentru a se muta pentru totdeuna din oras. meritul va fi numai a lui si numai al lui. a incercat sa devina fotbalist, a ramas la statutul de speranta si in curind va trece la statutul de fotbalisti trecuti prin liga 1.

53. Roby (2012-05-05)
daca tot se vorbeste de transferuri, mateiu este dorit de cateva echipe din liga 1. a fost urmarit la meciul cu dinamo si de secundul lui piturca si se pare ca este dorit si la nationala. doamne ajuta sa mai avem un jucator la nationala dar mi-ar parea tare rau sa plece de la bv cand a inceput sa-mi placa cum joaca. licenta....daca dedu nu primeste banii..e de rau si asa situatia e cum e. pacat ca pt 25000 eur,p care nicolae i da lu fisu' sa-si puna un far la bolizii cu care umbla,clubul e in situatia de a pierde licenta. dar momentan ma bucur de victoria cu vointa si sper..de cea cu mioveni.

54. Maccarone Cavani (2012-05-05)
am mai scris si mai de mult , babutan s-a sutit cu banii lui dedu.de aceea a plecat de la brasov. oricum stirea este nasoala.

55. Steagu in B! (2012-05-05): -2 puncte :: Afisare comentariu

La acest articol au comentat 38 vizitatori diferiti (IP-uri diferite)

Stiri recente

Arhiva stiri


Vocea suporterului

Opinii...

In fiecare zi

Sustine-ne

FC Brasov este echipa noastra favorita! Site-ul Steagu.ro a incercat de la inceputul lui sa te tina la curent cu ceea ce se intimpla la acest club. Au fost si momente mai bune si mai rele. De aceea suntem suporteri! Ne puteti sprijini si voi, prin accesarea reclamelor care va intereseaza! Va multumim! mai multe detalii »

Opinii...

06.Jan.08
Musafirul nepoftit
Ce poti sa faci cind iti vine in casa un prieten, insotit de un prieten de-al lui care insa tie iti e de nesuferit? Pai asa cum am fost educati si scoliti, stringem din dinti si incercam sa fim cit mai politicosi cu putinta, desi nu ne convine de loc. Dar ce te faci cind persoanamai multe detalii »

Cele mai comentate stiri

Coltul suporterilor

Liga a II-a!
2014/2015
  
Liga a IV-a

Site-ul STEAGU.RO sustine echipa suporterilor stegari, AS "SR" Brasov

Aceasta echipa o consideram ca fiind continuatoarea echipei fanion a judetului, FC Brasov!

Palmares antrenori


2008-07-02(Amical): Yverdon (Elvetia) - FC Brasov 1:2
2008-07-09(Amical): Sochaux - FC Brasov 0:1


PALMARES
Victorii  Egaluri  Infringeri
200

*Aceste informatii sunt inregistrate in baza de date a site-ului si au caracter informativ (nu sunt complete).

Liga I

Etapa viitoare
Ultima etapa
Clasament
1. CSM Slatina 5 4 0 1 13-2 12p (+3)
2. Flacara Moreni 5 3 1 1 9-3 10p (+1)
3. CSM Alexandria 5 3 1 1 6-2 10p (+4)
4. Vedita Colonesti 5 3 1 1 6-4 10p (+1)
5. Progresul Spartac 5 2 2 1 6-2 8p (+2)
6. Olimpic Rasnov 5 2 2 1 11-8 8p (+2)
7. U Craiova2 5 2 2 1 10-8 8p (-1)
8. CS Balotesti 5 2 1 2 7-5 7p (+1)
9. FC Voluntari2 5 2 1 2 12-14 7p (-2)
10. CS Blejoi 5 1 3 1 3-4 6p (-3)
11. ACS SR Brasov 5 1 2 2 4-9 5p (-4)
12. AFC Astra2 5 1 1 3 5-4 4p (-2)
13. Unirea Bascov 5 0 4 1 10-12 4p (-2)
14. FC Pucioasa 5 1 1 3 3-5 4p (-5)
15. Sporting Rosiori 5 1 0 4 2-13 3p (-3)
16. Tractorul Cetate 5 1 0 4 7-19 3p (-3)



NumeleTau@STEAGU.RO

08. Iul. 2008

E-mail STEAGU.RO

Esti interesat sa ai propriul tau email gen prenume.nume@steagu.ro ? Trimite un mail la contact@steagu.ro pentru a afla detalii! Numarul de casute de mail este limitat!