Site-ul STEAGU.RO sustine echipa AS "SR" Brasov, echipa suporterilor stegari!
Poti sustine STEAGU.RO cumparand (de la eMag.ro, Flanco.ro s.a.m.d.) prin intermediul banner-elor de pe site.

23.Aug: Campionat

Programul turului Seriei a 3-a 9461 accesari

Etapa 1, 23-24 august Vineri, ora 18.00 CSM Slatina - Sporting Roşiori Flacăra Moreni - Olimpic Râşnov FC Voluntari 2 - Unirea Bascov U Craiova 2 - CS Baloteşti Sâmbătă, ora 18:00 ACS SR Braşov - Progresul Spartac FC Pucioasa - CSM Alexandria CS Blejoi - AFC Astra 2 Vediţa Coloneşti - Tractorul Cetate Etapa a 2-a - 31 august 2019 Progresul Spartac - CS Baloteşti Unirea Bascov - U Craiova 2 Olimpic Cetate Râşnov - FC Voluntari 2 Sporting Roşiori - Flacăra Mmai multe detalii »


Cautare:

16.Apr.2015: Presa: Monitorul Expres

Zotta a răbufnit la conferința de presă!  4 2746 accesari

• Directorul general al „stegarilor“ a încercat să aibă un discurs tăios, în care a ţinut să explice situaţia dificilă a clubului, a fost ironic la adresa celor de la CSMS Iaşi, dar şi a autorităţilor locale din Braşov şi nu a ezitat să dea sfaturi suporterilor nemulţumiţi
• „La situaţia de acum, rezultatele sînt peste aşteptări“, spune Zotta

Constantin Zotta (foto) nu a fost în apele sale la confe­rinţa de presă organizată ieri cu ocazia prezentării oficiale a lui Adrian Szabo. Deşi a în­cercat să pară relaxat, oficia­lul lui FC Braşov a părut, în dese rînduri, destul de iritat. Zotta a vorbit despre situaţia grea prin care trece clubul, despre eşecurile nescontate din ultimele două meciuri care au dus la demiterea lui Lokica, dar şi despre insolvenţă. Mai mult, Zotta spune că şi-a asumat deciziile din această iarnă şi spune că este foarte greu de lucrat cu jucători „înfometaţi“. Acesta a re­petat faptul că Ioan Neculaie nu este ajutat de nimeni din Braşov şi nu a ezitat să trimi­tă din nou cîteva săgeţi la adresa celor din Primărie. Zotta nu a rămas dator nici fanilor lui FC Braşov despre care a spus că ar trebui să fie bucuroşi că au echipă în Liga I, comparînd - într-un mod nefericit - situaţia echipei bra­şo­vene cu Gloria Bistriţa, echi­pă care a intrat în faliment şi a fost dezafiliată!

Explică eşecurile cu Ceahlăul şi FC Botoşani

Zotta este de părere că eşecurile din meciurile cu Ceahlăul şi FC Botoşani au venit pe fondul unei căderi inexplicabile a jucătorilor. „Pentru mine a fost o cădere inexplicabilă la ultimele două meciuri. În urmă cu o săptămînă eram tari şi mari şi ne gîndeam că, dacă nu am fi fost în insolvenţă, am fi putut juca în cupele eu­ro­pene. A venit meciul cu Ceah­lăul, unul foarte prost, care a fost tratat cu mare uşurinţă. A urmat jocul cu FC Boto­şani, în care eu spun că le-am fost superiori. Am întîlnit o echipă FC Botoşani mult mai slabă decît mă aşteptam, dar care ne-a învins. A venit, firesc, schimbarea antre­no­ru­lui şi eu sînt convins că vom face un joc bun la Iaşi şi vom cîştiga“, a comentat Zotta.

Sfaturi pentru fani

Înjurat de fani meci de meci, Constantin Zotta a de­clarat că suporterii trebuie să rămînă lîngă echipă şi să fie mai înţelegători. „Aşa e, sînt unii care mă înjură meci de meci, dar mi-am asumat acest lucru cînd am crezut că pot face ceva aici. Iar fanilor vreau să le transmit că dra­gostea asta condiţionată pentru FC Braşov nu aduce ceva bun. Cînd iubeşti o echipă, nu condiţionezi acest lucru de nimic. Şi spun asta, pentru că imediat după meciul cu FC Botoşani mi-au strigat nişte suporteri, după ce m-au înjurat, că ei au venit şi au dat zăpada de pe stadion pentru echipa asta la meciul cu Viitorul. Aşa, şi?! Au făcut asta pentru culorile acestui club, pentru numele de FC Braşov, nu pentru mine, Zotta, sau pentru Neculaie... Mă înjurau pe mine şi pe ju­cătorii croaţi. Să fie bucuroşi că FC Braşov este în Liga I. Eu le spun clar: măi fraţilor, susţineţi echipa! Hai să fim mai pozitivi! Am fost rugat de Ioan Neculaie să rămîn şi chiar credeam că pot face mai mult. Cînd vor înţelege toate astea, lucrurile vor sta altfel şi în tribună. Gloria Bis­triţa, o echipă care a cîşti­gat o Cupă a României, a in­trat în faliment şi a fost deza­fi­liată. Nu-mi amintesc ca FC Braşov să fi jucat vreo finală de Cupa României. La situaţia de acum, rezultatele sînt peste aşteptări. Îmi asum totul. Din păcate nu s-a putut mai mult. Am fost atacat de toată lumea cu acel sondaj făcut pe aplicaţia mobilă re­fe­ritor la stadion. Eu doar am cerut opinia suporterilor. Referitor la înjurăturile pe care le primesc la meciuri, pot spune că este o situaţie pe care eu mi-am asumat-o atunci cînd am decis să ră­mîn la Braşov. Important este ca suporterii să vină la stadion şi să susţină echipa“.

„Dacă ne numeam Corona şi jucam hochei sau handbal....“

Oficialul lui FC Braşov nu a rămas dator nici în „răz­boiul“ cu omologul său de la CSMS Iaşi, Florin Prunea, şi nu a ezitat să trimită săgeţi la adresa autorităţilor locale din Braşov. „Pînă la urmă, cine este CSMS Iaşi? O echipă în­fiinţată peste noapte, în timp ce Poli Iaşi este în faliment. Şi degeaba vorbeşte Florin Prunea de situaţia de la FC Braşov pentru că nu e în mă­sură. I-am bătut şi în tur şi acum doi ani. Ei au avut în acest retur nişte rezultate ba­zate pe noroc. Prunea este conducător la o echipă fi­nan­ţată de la bugetul de stat, ceea ce nu se întîmplă la Bra­şov. Poate dacă ne nu­meam şi noi Corona şi jucam hochei sau handbal, lucrurile stăteau altfel, dar aşa... Ghi­nion.“

„E greu să te baţi cu jucători înfometaţi“

Directorul general al „stegarilor“ spune că este foarte greu de lucrat cu jucători „în­fo­metaţi“. „Am făcut acele schimbări în iarnă, pentru că era singura soluţie ca să terminăm acest campionat. Trebuia schimbat ceva ca să pu­tem rămîne în viaţă. Am re­dus cu mai mult de 50% fondul de salarii, au venit jucători profesionişti, chiar dacă nu toţi au confirmat aşteptă­rile. E greu să te baţi la lo­cu­rile fruntaşe cu jucători în­fo­metaţi. Leko a adus patru puncte şi este neplătit de şap­te luni. Şi totuşi, joacă! Bencun este decepţia nu­mă­rul 1. Nu aş fi crezut aşa ceva, pentru că a fost cel mai greu de adus la Braşov. Era foarte bine cotat în Croaţia, dar la Braşov încă nu a reu­şit să se adapteze. Pentru mine sînt inacceptabile pres­taţiile sale“.

„Poate vom ieşi din insolvenţă“

Zotta a avut şi veşti bune şi spune că se fac eforturi pentru ca FC Braşov să iasă rapid din insolvenţă. „Vom res­pecta legea insolvenţei, pentru că dacă nu o vom face vom intra în faliment. Poate vom şi ieşi rapid din insolvenţă, pentru că am făcut o ce­rere în acest sens... Se lu­crea­ză şi la un plan de reor­ga­nizare, dar eu vă spun că nu sîntem într-o situaţie atît de grea. Chiar acum o săptă­mî­nă am cîştigat un proces important cu Finanţele“.

Adi Marica

 



Ultimele pe FCBRASOV.COM

Se intimpla azi, in alt an

2018-04-26: Dani Coman, aproape de AS SR Brasov! (Club)
2016-04-26: Doar victoria ii mai tine pe stegari in lupta (Club)
2013-04-26: FC Braşov cheamă fanii la stadion (Presa: Monitorul Expres)
2013-04-26: Adrian Szabo: Sigur caștigăm la Iași (Presa: Transilvania Expres)
2013-04-26: Carţu debutează luni pe banca Iaşiului: Aştept un plus de voinţă de la jucătorii mei in meciul cu Braşovul (Presa: Prosport)
2012-04-26: Cum se inteleg un macedonean si un portughez... (Site)
2012-04-26: Miti(ti)ca (Campionat)
2011-04-26: O victorie pentru liniste (Campionat)
2010-04-26: Incertitudini (Club)
2008-04-26: "Va multumim c-ati promovat, un loc in inima noastra ati castigat!" (Liga a II-a)
2007-04-26: Pe aripile deziluzilor! ()

FC Brasov in presa



Comentarii | Adauga comentariul tau

1. catalin (2015-04-17)
nea zoaia, pe unde ai fost s-a ales praful.pe langa faptul ca esti arogant cu echipe mult mai bune te mai si legi de suporteri,singurele persoane ce iubesc acest club.si ca sa fie pe placul matale, tot moldovenii,prietenii matale o sa te ingroape definitiv.dupa bataile suferite cu ceahlaul,botosani urmeaza ca iasiul sa va dea 3 boabe.cu botosaniul ati fost superiori la tras suturi pe tampa, la pase gresite,la pase date inapoi portarului

2. pleaca pinocchio!!! (2015-04-16)
zotta , roiu ba baiatule! lasa vrajeala si pleaca! profesionistu' din tine se cere afara. la munca nu la intins mana!!!!! la munca pe care o potzi face: cules de capsuni!

3. pt, un conducator tampit (2015-04-16)
zotta, idiotule, sigur veti pierde acolo unde te lauzi dinainte ca vei castiga; degeaba ai trait in fotbal. n-ai invatat sa-ti tii gura inaite de meci!

4. FCBV (2015-04-16)
zotta esti praf si pulbere ! ai distrus doua echipe urmeaza si al treilea?


La acest articol au comentat 4 vizitatori diferiti (IP-uri diferite)

Stiri recente

Arhiva stiri


Vocea suporterului

Opinii...

In fiecare zi

Sustine-ne

FC Brasov este echipa noastra favorita! Site-ul Steagu.ro a incercat de la inceputul lui sa te tina la curent cu ceea ce se intimpla la acest club. Au fost si momente mai bune si mai rele. De aceea suntem suporteri! Ne puteti sprijini si voi, prin accesarea reclamelor care va intereseaza! Va multumim! mai multe detalii »

Opinii...

06.Jan.08
Musafirul nepoftit
Ce poti sa faci cind iti vine in casa un prieten, insotit de un prieten de-al lui care insa tie iti e de nesuferit? Pai asa cum am fost educati si scoliti, stringem din dinti si incercam sa fim cit mai politicosi cu putinta, desi nu ne convine de loc. Dar ce te faci cind persoanamai multe detalii »

Cele mai comentate stiri

Coltul suporterilor

Liga a II-a!
2014/2015
  
Liga a IV-a

Site-ul STEAGU.RO sustine echipa suporterilor stegari, AS "SR" Brasov

Aceasta echipa o consideram ca fiind continuatoarea echipei fanion a judetului, FC Brasov!

Palmares antrenori


2008-07-02(Amical): Yverdon (Elvetia) - FC Brasov 1:2
2008-07-09(Amical): Sochaux - FC Brasov 0:1


PALMARES
Victorii  Egaluri  Infringeri
200

*Aceste informatii sunt inregistrate in baza de date a site-ului si au caracter informativ (nu sunt complete).

Liga I

Etapa viitoare
Ultima etapa
Clasament
1. CSM Slatina 5 4 0 1 13-2 12p (+3)
2. Flacara Moreni 5 3 1 1 9-3 10p (+1)
3. CSM Alexandria 5 3 1 1 6-2 10p (+4)
4. Vedita Colonesti 5 3 1 1 6-4 10p (+1)
5. Progresul Spartac 5 2 2 1 6-2 8p (+2)
6. Olimpic Rasnov 5 2 2 1 11-8 8p (+2)
7. U Craiova2 5 2 2 1 10-8 8p (-1)
8. CS Balotesti 5 2 1 2 7-5 7p (+1)
9. FC Voluntari2 5 2 1 2 12-14 7p (-2)
10. CS Blejoi 5 1 3 1 3-4 6p (-3)
11. ACS SR Brasov 5 1 2 2 4-9 5p (-4)
12. AFC Astra2 5 1 1 3 5-4 4p (-2)
13. Unirea Bascov 5 0 4 1 10-12 4p (-2)
14. FC Pucioasa 5 1 1 3 3-5 4p (-5)
15. Sporting Rosiori 5 1 0 4 2-13 3p (-3)
16. Tractorul Cetate 5 1 0 4 7-19 3p (-3)



NumeleTau@STEAGU.RO

08. Iul. 2008

E-mail STEAGU.RO

Esti interesat sa ai propriul tau email gen prenume.nume@steagu.ro ? Trimite un mail la contact@steagu.ro pentru a afla detalii! Numarul de casute de mail este limitat!