Site-ul STEAGU.RO sustine echipa AS "SR" Brasov, echipa suporterilor stegari!
Poti sustine STEAGU.RO cumparand (de la eMag.ro, Flanco.ro s.a.m.d.) prin intermediul banner-elor de pe site.

23.Aug: Campionat

Programul turului Seriei a 3-a 9418 accesari

Etapa 1, 23-24 august Vineri, ora 18.00 CSM Slatina - Sporting Roşiori Flacăra Moreni - Olimpic Râşnov FC Voluntari 2 - Unirea Bascov U Craiova 2 - CS Baloteşti Sâmbătă, ora 18:00 ACS SR Braşov - Progresul Spartac FC Pucioasa - CSM Alexandria CS Blejoi - AFC Astra 2 Vediţa Coloneşti - Tractorul Cetate Etapa a 2-a - 31 august 2019 Progresul Spartac - CS Baloteşti Unirea Bascov - U Craiova 2 Olimpic Cetate Râşnov - FC Voluntari 2 Sporting Roşiori - Flacăra Mmai multe detalii »


Cautare:

24.Apr.2015: Campionat

Un meci cit un campionat!  67 3913 accesari

FC Brasov intilneste Rapid intr-un meci de totul sau nimic. Desi nu ne luptam neaparat cu Rapid, ci ne luptam cu U Cluj in acest moment.

O infringere sau chiar un egal pe teren propriu in meciul de vineri seara ne-ar indeparta de primul loc care ofera salvarea, loc ocupat acum de U Cluj. FC Brasov nu mai are timp de pasi gresiti, odata ajunsa in aceasta situatie. Am pierdut multe trenuri in acest campionat, nu e cazul sa pierdem si un Rapid. Presiunea e imensa in jurul acestui meci, pentru ca si giulestenii au nevoie mare de victorie. 3 puncte la noi i-ar aduce la acelasi clasament al adevarului, le-ar da sperante pentru evitarea retrogradarii. Dar aici intervine alta discutie: daca pe ei o victorie i-ar ajuta foarte tare, in conditiile in care ar fi la egalitate de puncte cu noi, atunci cum noi am fi deja ingropati?

Poate doar prin faptul ca nu mai cistigam de 4 etape, ca jocul este la nivelul ligilor secunde sau poate pentru ca jucatorii sunt intr-o pasa proasta, atit financiara, cit si psihica. Am scapat de doua personaje care ne-au coborit suficient, mai  este nevoie sa mai plece inca unul... Dar asta este alta discutie. Revenind la meciul cu Rapid, stiu doar ca ne dorim victoria. Nu stiu daca vom putea fi capabili sa o si obtinem. Un lucru la care trebuie sa umble Szabo este moralul. Suntem la pamint si mai jos de atit nu putem cobori. Spuneam si in articolul trecut ca surpriza ar fi sa cistigam cu Rapid, nu sa pierdem, pentru ca suntem obisnuiti cu ultimele...

Un alt lucru care imi este clar este ca acum, poat mai mult ca niciodata in acest campionat, FC Brasov are nevoie sa aiba, la fluierul de start al partidei, 12 jucatori! Suporterii trebuie sa vina alaturi de echipa, sa o incurajeze, sa aiba rabdare cu ea. Avem in fata un meci extrem de dificil si doar impreuna putem trece de el! Forza Steagu!



Ultimele pe FCBRASOV.COM

Se intimpla azi, in alt an

2016-04-19: Te injur, Bogdan Rusu! (Campionat)
2016-04-19: Stegarii vor sa-i dea o lectie profesorului Pustai (Presa: Monitorul Expres)
2013-04-19: Se poate! (Campionat)
2013-04-19: Szabo il apreciază pe Grigoraş (Presa: Monitorul Expres)
2012-04-19: Etape decisive (Campionat)
2011-04-19: FC Brasov in Saptamina Mare! (Cupa Romaniei)
2011-04-19: Ce-mi doresc in Ghencea... (Cupa Romaniei)
2010-04-19: Manual de emotii (Campionat)
2008-04-19: FC Brasov - Prefab Modelu 1:0 (Liga a II-a)
2007-04-19: Dovediti ca aveti valoare! ()
2007-04-19: Optimism ()
2006-04-19: Stadion european la Brasov? (Sport)

FC Brasov in presa



Comentarii | Adauga comentariul tau

1. bad boys sacele (2015-04-26)
meciurile de acasa cu ceahlaul si bt au fost cheia retrogradarii... daca in meciurile astea doua am fi jucat ce am jucat cu rapidul acum aveam 34 de puncte. teoretic sanse sunt, dar nu cred ca romica mai poate misca ceva in "noua cooperativa"... m-am uitat de 5 ori si nu mi-a venit sa cred ce fac cei de la astra cu gazul, jucatorul astrei care faulteaza la penalty, parca e bodea in celebrul meci cu bacaul cand ii da la unu cu cotu in gura in careu, si arbitrul nu vrea sa le dea penalty la moldoveni...

2. weah (2015-04-26)
szabo este angajat al clubului (probabil nu are de ales ,face ce spune patronul)sant amanunte pe care nu le cunosc , dar si tu te contrazici....spui de ciocalteu (ca nu are valoare )...dupa care spui de bergodi care avea reactii iar szabo statea pe banca....pai omule ce reactii sa ai cand atacantul tau trage la poarta de la 18 m cu latul.....ce sa-i faca szabo lui iacob care (tot ce este pe poarta e go)...etc....acum nu vreau sa ma cert cu nimeni ,dar la momentul asta nu cred ca vreun mare antrenor ar avea solutii...chiar daca unii mai stiu cate ceva din acest joc ,nu prea mai au tragere de inima sa lupte..daca vrei sa ai angajati performanti trebuie sa-i sustii cum se cuvine...

3. pareolog (2015-04-26)
prietene de mai jos , citeste pe site digi si sa observi comentarii suporteri rapidisti care ii multumesc lui buga pt. ratare si zambet!apropo, cine dracu sa aiba idei de joc altul decat szabo...te contrazici in aceeasi fraza. de ce nu l-a invatat pe marele constantinescu ca in penaltiurile decisive nu aimama ,nici tata, sinu dai cu latul! daca te pricepi la fotbal retine cum a batut sapunaru penaltiul! mari prosti suntem uneori! cartu nu joaca si daca vorbim de razbunare el a facut-o in tur la brasov! multi pe acest site au criticat ca de ce nu joaca ciocalteu? sper ca ati aflat vineri de ce? si inca un lucru prietene, daca era vertical ,szabo statea acasa si il lasa pe balint care cunostea bine jucatorii! acum este pe post de gropar al echipei impreuna cu buga si constantinescu! daca tot te pricepi la fotbal si ai fost la meci ai obsevat cum reactiona begodi si cum reactiona delo bosqe care il chema pe balint sa ii tina locul!

4. weah (2015-04-26)
pai noi nu avem nici cea mai mica idee de joc , eu nu il gasesc vinovat pe szabo , vinovati sant aia care au facut lotul asta iarna , noi la momentul actual jucam ceva de genul ,, sa nu primim gol ,iar pe atac fie ce o fi,,..consider ca o echipa de liga 1 nu are cum sa ramana in primul esalon cu asemenea strategie , szabo si daca are vreo idee tactica nu are cu cine sa o puna in joc deoarece avem numai jucatori distructivi ...clar nu vom ramane in prima liga...am niste prieteni in craiova care imi spuneau ca sorin cartu a declarat in presa locala ca trebuie neaparat sa se razbune pe actionarul si suporterii brasoveni care l-au injurat de la primul meci la fc brasov...probabil vom vedea ceva de genul ,,razbunarea prostului,,

5. steagu 1958-2014 (2015-04-26)
din intamplare vizionez otelul- viitorul si constat ca un stadion plin nu aplauda victoria otelului ci jocul echipei! echipa consiliata tehnic de marele antrenor szabo! sper ca cei destepti inteleg ironia!

7. POSTACI DE MESERIE (2015-04-26)
multi pareologi (pupincuristii lui szabo si constantinescu, buga , jucatorul care joaca pe gratis) dau cu mausul( gura ) in mana , fara a dovedi si un optimism teoretic!victorie cu cfr cj, gaz, si obligatoriu la pandurii sau viitorul sau craiova si meci egal cu steaua!deci jucam si cu sarbi si cu croati , nu venim cu povesti cu jucatori tineri. cat mai sunt sanse ,le jucam !! ai auzit szabo!!!!!!!!!!puneti-l pe pascu sa faca ce stie mai bine!!!!

8. edi (2015-04-26)
rugamintea mea pt. adi szabo este sa-i scoata pe sarbi din lot ,si sa jucam cu copii si juniorii...chiar m-as bucura si cred ca ne-ar prinde bine sa vedem vreo 4 - 5 tineri jucatori..si daca se poate sa-l scoata din poarta si pe iacob (chiar nu este facut pentru acest sport)

9. steagu84 (2015-04-26)
constantinescu a plecat dupa ce am castigat b-ul (sez. 07-08)(pe atunci juca cu nr. 24 si era fundas dreapta). voicu si constantinescu au fost cei doi fundas de banda dreapta, uneori juca acolo si oros. constamtinescu a vrut sa joace mai mult si de aia a plecat.

10. gong (2015-04-26)
sa zicem că ar fi adevărată varianta în care : constantinescu, executa aiurea un 11m (în mod deliberat) și buga, nu vrea să înscrie... Șanse încă ar mai fi (matematice). dacă jucătorii au vrut sai demonstreze lui niculaie, ca fără bani nu joaca? Și ca așteaptă banii și apoi sa joace? cred că o fi înțeles mesajul. dacă ar retrograda chiajna și u? nici nu mai știu ce calcule sa fac, dar ma gândesc ca și asta e posibil să se întâmple.

11. stegar din bartolomeu (2015-04-25)
iacob tata uitate la portarii din liga 1 si urmareste-ti evolutiile tale , esti ,,pearda,, fratioare , fara suparare

12. pt. sacelean (2015-04-25)
acum 3-4 constantinescu a fost pus pe liber de fc brasov , deoarece valoarea lui era clar sub cea a lotului de la momentul respectiv , acum a fost adus ca mare vedeta(dar el e vai **** lui)...cam asa stau lucrurile la acest moment...loserii au devenit capitani de echipa

13. sacelean (2015-04-25)
domnule vali ai perfecta dreptate in privinta lui constantinescu,el trebuia sa faca diferenta in meciul cu rapid dar a gresit toate mingile si daca ati observat nu a alergat deloc fata de alte meciuri era peste tot.cand ii lua interviu la meciurile pe care le-am pierdut era foarte afectat pe coechipieri ca nu joaca bine dar el in meciul cel mai important a fost cel mai slab.si-a batut joc de toti suporterii care au umplut stadionul,cei mai multi din tot campionatul.dupa cum a jucat de ce sa nu cred ca nu a fost contactat de tigani,dar nu se face asa ceva constantinescule daca esti brasovean adevarat.numai cand vedeai stadionul plin trebuia sa te gandesti,cum sa fac lucruri necurate dar ce ti-ai zis dai in puii mei de fraieri.si mai e ceva constantinescule un jucator cand rateaza un penalti il ambitioneaza si mai mult sa isi repare gresala dar pe tine te-a durut fix in pix.eu ca brasovean nu faceam asta niciodata indiferent de situatie.

14. dragosch (2015-04-25)
ne chinuim de multi ani, oricum la bv numai fotbal nu se dorea e mai bine asa chiar numai puteam indura neputintatotul e sa nu disparem de pe scena fotbalistica

15. oli (2015-04-25)
lotul nostru este format in general cu jucatori de liga a 2 a......poate singura exceptie este lucian goian...restul liga a 2 a si a 3 a...iar daca vorbim de brasoveni unii sant ,,umflati,, gen iacob ( nu are calitati de portar, poate sa ma conteste oricine) , contantinescu si buga ( dupa 35 ani este greu ) ...sincer , poateuneori il inteleg si pe nicolae....cum sa-ti dau tie iacob vreun ban , cand tot ce este pe poarta este gol...da...greu...dar eu unul nu voi mai merge la meciuri de liga 2a...gata...imi ajunge

16. VALI (2015-04-25)
imi pare rau de constantinescu,dar indiferent de ce conflicte sunt in club ,nu ai voie sa-ti bati joc de noi suporterii,a mai ceva ca ocazia lui ganea de la iasi,a dat intentionat pe linga.culmea ne-au ingropat brasovenii nostri;ce sa mai crezi,si ce sa mai speri;eu unul eram sigur ca nu o sa mai rezistam in a din campionatul trtecut,sau mai bine zis de cind a venit zotta la acest club.deci avem un singur vinivat:nicolae,poate ca asta a si vrut.echipa cred ca se va desfiinta;pacat ma doare sufletul,iar daca am fi continuat in alta liga si era bine,aveam unde sa-i vedem.asa voi incerca la harman ,cristian ,ghimbav,sau rasnov,ata este.

17. FCBV (2015-04-25)
daca constantinescu nu rata 11 m si buga nu-si batea joc de de faza aia si de noi, alta era acum situatia. pe ultima suta de metrii cred ca unii jucatori i-si platesc politele catre nicolae.

18. pt. catalin (2015-04-25)
saracii romaniei , santeti cea mai spurcata natie pe care am intalnit-o ,,moldovenii,,...puturosi, mizerabili,redusi mintal...zona botosani este o zona a ,,rusinii,, din cauza voastra nu poate progresa aceasta tara

19. hg (2015-04-25)
tiganii rapidisti trebuie pedepsiti pentru ceea ce au facut la meciul cu noi,si aici fac apel,ca la urmatorul meci acasa,sa scandam tot meciul impotriva lor,deja jegurile astea de oameni au intrecut masura...si,daca noi cadem in b,si tiganii astia vor cadea!

20. stefy (2015-04-25)
buga la ocazia din final de meci nu pare dezamagit de ratare,schiteaza chiar un zambet.priviti reluarile

21. steagu 1958-2014 (2015-04-25)
daca steagu intra in faliment ia cu el tot, sigla , denumire, inclusiv steagu ,palmares! sa va fie clar, nici corona nu ne vom putea numi! multi care postati aici sunteti naivi din pacate! apropo chestia contractul lui buga nu vi se pare ca a fost o ****? chiar ca ajucat ieri pe gratis! merita 1 leu pt. ce a jucat!

22. steagu 1958-2014 (2015-04-25)
ati vazut diferenta de abordare la lovitura de la 11 m intre sapunaru si cel care ieri a ratat lovitura vietii , atat al lui cat si istoriei unui club! pupa ti-l in cur si pe el si szabo care trebuia sa-l pregateasca pt. lovitura de la 11 m!

23. catalin (2015-04-25): -4 puncte :: Afisare comentariu
24. Stegar 100 % (2015-04-25)
pacat... sincer am crezut ca ne putem salva, dar din pacate dupa acest meci ne-am dus pe copca... asta e viata, merge inainte, in acest campionat au fost doua momente cheie pe care nu am stiut sa le valorificam, in tur cand am pierdut acasa cu craiova, pandurii... la rand si acum meciul cu ceahlaul si botosani erau vitale.... totusi mai sper sa nu picam dar e foarte greu, pacat pentru acest oras, pacat pentru adevaratii stegari... am o mare amaraciune in suflet.... rusine ca nimeni nu se implica la acest club cu traditie in fotbalul romanesc!!!!!!!

25. om (2015-04-25)
brigada???? ha ha ha ha...mai bine va numeati ,,rasi,,

26. SNSGU (2015-04-25)
baaa, nu mai pot cu voi! suferiti de mania asta, ca cineva trebuie "sa fie platit", acum cativa ani spuneati ca sunt platiti de nu stiu ce dusman de a lu nicu (a.k.a. nicolae) sa il injure, acum ca sunt platiti de nicu. nici voi nu mai stiti ba ce sa faceti! bine macar ca acum avem conducere, 'vaju de sub tampa', 'moldovan flavius cel mai mare betivan' (team manager) si altii ca el. voi in loc sa vedeti problema adevarata, dati vina pe jucatori, pe zotta, pe arbitru, pe alti suporteri etc. steagul nu moare ca vrea nicu, vaju, romel, bvb, arbitru... steagu traieste prin noi, aia care suntem prezenti mereu, indiferent de rezultate, locuri din clasament, greutati s.a.m.d

27. jack (2015-04-25)
unii fotbalisti se vaicaresc prin presa ca nu au primit leafa....dar ei nu sant in stare sa transforme un 11 m...loseri de 2 lei

29. Rocky (2015-04-25)
si batuti si cu brigada desfintata. suntem aproape la fel de penibili ca patronul clubului

30. pt BVB (2015-04-25)
când "ăia de la gard" strigau încă din 2010 că neculaie e ca ciuma pt clubul ăsta, tot pe site-ul ăsta şi prin alte locuri lumea le dădea în cap pt că, vai, doamne!, încearcă să destabilizeze atmosfera de la club. iar atunci se spunea că sunt plătiţi de olaru. lasă vrăjeală şi pune mâna pe-o carte, mai bine. faptul că eşti "stegar" înseamnă că încă mai există o speranţă pt tine. p.s. nu-s unul "de la gard", dar am zis să fac nişte lumină, că poate chiar îţi crede cineva enormităţile.

31. gong (2015-04-25)
@bvb - cine sa iasă??? pai, tu cu tot familionul, eu cu tot familionul... tot orașul (ce plm de întrebare mai este și asta???) clubul asta, este al nostru al brașovenilor.

32. bvb (2015-04-25): -2 puncte :: Afisare comentariu
33. bvb (2015-04-25): -1 puncte :: Afisare comentariu
34. FAN (2015-04-25)
@gong 1000 de like-uri la comentariul tau! numai asa putem face ceva... fiecare are libertate la libera exprimare, dar daca suntem 10,20,30 mii? sunt multi care nu ii mai intereseaza doar prin faptul ca nu s-a facut nimic pentru acest club.. o campanie mediatica.. site, forum, fb, twitter.. sa vedeti cum se strang! cred ca aceasta este solutia!

35. cititor de ziaristi anonimi (2015-04-25)
data viitoare sa intri tu sa joci ziaristule care spui numai prosti si il pupi in cur pe nicolae la anu sa ii scri la puscarie ca nu o sa mai ai unde

36. gong (2015-04-25)
când 5000 de suporteri stegari vor merge peste niculaie, săi ceara socoteala, atunci, putem spune că am făcut ceva pentru clubul asta. asa, trebuie să procedam și cu scripcaru... mers în număr foarte mare la primărie și sa ne spunem problema. dacă primarul este ales de către cetățeni, atunci, cetățenii au un cuvânt de spus și vor ca banul public sa meargă unde doresc ei, nu unde vrea poala unui singur om, fie el și primar. ce buget o avea primăriile din :iași, tg mureș, craiova, chiajna??? cum acolo se pot investi în fotbal și nu este nimeni arestat? numai la brașov, este legea interpretabila??? În tot județul asta, nu exista un jurist capabil? săi lumineze mintea acestui primar?. parca vad ca nu se strâng nici 100 de inși pt treaba asta... vom fi activi pe acest site vreo 4-5 zile și apoi ne resemnam. primii care se reped sa îngroape acest club, suntem noi suporterii care nu facem nimic, inafără de al injura pe niculaie, primar, antrenor, jucători și nu în ultimul rand, de a ne injura intre noi. cred că putem face mai mult de atât și sa ne dea dumnezeu minte și încredere ca putem reuși. băieți? va aduc aminte că oamenii din orașul acesta, sau luat la "trântă"cu regimul comunist și cu ceaușescu, fără frica!!! doar nu o sa asistam cu mâinile în buzunare, uitându-ne cum 2(moldoveni -niculaie și scripcaru )îngroapă ultimul și cel mai important club din oraș.

37. fc brasov (2015-04-24)
jucatori ratati ,asta e mostenirea lu zota si-a luat comisioanele a dat afara jucatori talentati (georgian paun care e peste orice mijlocas din aceasta echipa cind era el mai vedeai o faza un dribling spectacol puncte (cu otelu,steaua,u cluj) facea diferenta tragea de unu singur dupa el dar acum ce sa vezi pariurile lu zota.

38. bvb (2015-04-24)
unu care a pacatuit in postul pastelui luind dreptul la munca unor jucatori,si care isi bate joc zi de zi de oameni crezindu-se mai presus de dumnezeu nu poate realiza foarte multe sa stiti voi suporteri brasovul este blestemat sa se desfiinteze din cauza acestui nemernic care nu baga un ban in echipa de ani buni dar in schimb scoate din club cea ce produc jucatorii si ii cheltuie pe prostituatele lui

39. fan (2015-04-24)
mai bine in faliment decit sa puna un jegos ca nicolae care sta cu fisu si asteapta doar ,doar o pune iar mina pe vreo 2000000 euro stind cu curu pe scaunul ala plin de basini ,rusine infractorilor

40. FAN @ionut (2015-04-24)
nu vreau sa cred ca nu se poate face nimic! cu un plan bine organizat, suporteri uniti, nu se poate da gres! unde exista interes- cel putin din partea suporterilor, acolo vor fii si investitorii! cred si daca ma insel , imi cer scuze: un investitor, sponsor ar investi cu siguranta intr-un contract de sponsorizare, publicitate.. intr-o echipa care are stadionul plin- tu in ce ai investi : intr-un business care iti aduce 1000 posibli clienti sau 7000? se numeste management sportiv care din pacate la noi nu se aplica! sper sa se gaseaca o solutie si asa cum am mai scris : steagu suntem noi! steagu nu e jucaria unui investitor virtual!

41. Vasilica (2015-04-24)
weah...tu de unde știi ca aganovic a cerut banii? Știi din surse sigure sau ai fost in vestiar? eu stiu din surse mult mai sigure ca tu mănânci "prostii". aganovic este accidentat,de aia nu a jucat. nu mai vorbi aiurea.

42. FAN (2015-04-24)
domnilor!, toti care suntem aici pe acest site, suntem pentru ca iubim steagu. in mare, fiecare dintre noi avem dreptate dar chiar nu putem face nimic sa salvam aceasta echipa din mainile acestui investitor virtual? cred ca de acolo ni se trag toate: management 0, relatii 0 cu ceilalti posibili investitori, primarie , respect 0 pentru suporteri, angajati, jucatori... trist!! dar steagu suntem noi! cei care iubim steagu!

43. pateu (2015-04-24)
daca mos ion era poponar si aveam o echipa de poponauti,erau toti cu banii la zi.(doar o gluma...)

44. laurgom (2015-04-24)
stai sa vedem unde ne situam, si dupa in ce liga aterizam. luam palmaresul ca licitam. si o luam de la zero cu oameni curati pentru un fotbal curat. sa-l votati pe scripcaru am uitat, ca nicolae nu mai are mult. cxum sa te prezinti bai nesimtitule in fata la jucatorii sa spui ca nu ai bani sugativa draq.

45. sfarsitul nu-i aici (2015-04-24)
hai sa vedem. socios , cati bani ati baga in steagu? 1000 insi cu 1000 euro si cred ca ne descurcam sa revenim in liga1. inceputul e greu ca dupa aceea se vor gasi sponsori la greu. totul pare fantomas dar ma gandesc la un proiect . m-am saturat de interese nicolae vaju pascu . plus ca am revolutiona fotbalul romanesc . important e sa fim uniti cei putini care suntem. sa facem un pact fara jigniri intre noi. suntem vulnerabili si suparati. uniti si spre viitor. daca ne salvam cadou dar facem plan inainte

46. alin (2015-04-24)
nesimtiti draq

47. salam (2015-04-24)
iacob,ciocalteu,tara, fac pariu sa sant mai meserias ca astia 3 si in poarta si in atac

48. brasovean (2015-04-24)
nicolae si scripcaru ,doi indivizi care au sarit din ,,maricica,,in brasov , au reusit sa distruga ce a dainuit din,, 1936,, sa va fie rusine moldovenilor ,santeti de toata jena

49. pateu (2015-04-24)
eu am zis ca jucam altceva prin prisma faptului ca am pasat in ultimile doua meciuri,cit in toate cele jucate sub croat.asta nu il face un antrenor deosebit pe dl szabo,ci arata diferenta dintre ei.dl szabo nu o fi antrenor de liga 1,dar se vede ca incearca tot ce poate.daca nu poate mai mult,e treaba dumnealui.problema in momentul de fata nu este szabo.nu tin partea nimanui dar,daca iei on olog si esti obligat sa il inveti sa mearga,nu stiu ce sanse sint.am mai spus,groapa a sapat-o zotta.cu acordul lui nicolae.

50. ion (2015-04-24)
mama ce ,,montati,, au fost jucatorii , de acest mare strateg care ne sunea ca acest meci trebuie castigat cu mintea,...oare in afara de gol(care a fost o intamplare) am mai avut vreun sut pe poarta rapidului, ca am vazut ca nici de la 11m nu am nimerit poarta...fotbalistii acestia ar trebui sa predea ghetele , deoarece aduc prejudicii fotbalului...2 dintre ei (constantinescu,buga) au burta mai mare ca mine..chiar ma bucur ca vom intra in faliment...lui nicolae ion(nu doresc in general raul nimanui) ,ai doresc sa ajunga la puscarie (prea trateaza totul in jurul lui ca sclavi si prosti)...sper sa vina ziua asta domnule nicolae(mi-ai distrus una din bucurii , numele ei se numea fc brasov )...

51. weah (2015-04-24)
aganovici a cerut banii inainte de meci , nicolae a spus ca nu are , si am retrogradat , va spun din surse sigure ca aici sa jucat retrogradarea

52. klm (2015-04-24)
vad ca unii din voi inca mai credeati..in minuni

53. antares (2015-04-24)
unde e asa numitul "bad boys sacele" care ma numea pe mine nestiutor de fotbal ? . bai **** cu benoacle , ti-am dat ultimele 4 rezultate ale brasovului exact in postul pentru care m-ai contestat . care e nestiutorul acum ? . esti la fel de ratat ca nicolae ioan , vezi in liga 1 o echipa cu fotbalisti de liga iii . prapaditule , mai discutam cand inveti fotbal

54. steagu 1958-2014 (2015-04-24)
din 1958 pana astazi pt. mine steagu a fost un stalp al vietii mele. azi steagu a intrat in moarte clinica! orice echipa nu ma durea daca ne batea..... in afara de rapid!!! si-au adus contributia marele del bosche-adi szabo( ma uitam de la tr. 2 ce atitudine avea bergodi si acest pseudo antrenor) marele constantinescu( nu uitati meciul si cu ceahlau) , buga( ultima faza ratata de el care ar fi adus 1 pct. echipei) si tuturor care pe acest portal i-au pupat in cur de cateva luni! sa multumim primarului, consiliul judetean, presei brasovene servila lui nicolae care si-au adus contributia la acest deces! dl. pateu asta este!

55. laurgom (2015-04-24)
am fost prezent cred ca pentru ultima oara cu atata lume pe tineretului. noi tropmete, cu scuzele de rigoare, dar n u meritam mai mult. ei solizi, cu 7 ala destul de incisiv, noi cu croatii lu zotta. sa mai speram nu e nimic pierdut, insa la cum ne prezentam... respect nicolae sa iei repede banii din bilete, te-ai distrat, te-ai ****ut, si steagu e la terapie intensiva.

56. adio steagu (2015-04-24)
in 3 meciuri , acest portar ??(iacob)...a avut 8 suturi pe spatiul portii , si a primit 4 goluri(2 din ele din suturi peste 35 m), daca asta este portar ,atunci eu sant ,,chitarist,,

57. zico (2015-04-24)
fotbalisti de liga a 3a....cel mult....constantinescu sa nu se mai sparga in ,,basini,,....e o trompeta cu coarne....iar szabo , mai mult de o grupa de copii nu poate antrena , dar daca ai jignesc imi cer scuze , vinovati nu sant ei ca sant ,,trompete,, vinovat este cei ce i-au adus la fc brasov....nicolae ar trebui dat afara din brasov pt. ca a distrus o uzina si o echipa de fotbal cu care acest oras se mandrea....adio fc brasov

58. @stegar (2015-04-24)
nu te impacienta, nu spuneau toti ca este coada de investitori sa preia steagu!!!!!!!!!! deci daca pleaca nicolaie cel injurat de toti, sunt curios cine va prelua steagu!!!!!!!!!!!!!!!

59. pateu (2015-04-24)
bine domnul traian.specifica te rog...

60. pateu (2015-04-24)
zotta ne-a ingropat si a plecat.neculaie este cel mai prost taragot din brasov!huuuuooooo!!!

61. stegar (2015-04-24)
a venit si falimentul

62. traian (2015-04-24)
pateu....cred ca mai bine te numeai ,,varza,,

63. pateu (2015-04-24)
oricum jucam altceva.toata stima domnul szabo,dar cred ca e prea tirziu.din pacate...

64. pateu (2015-04-24)
sintem cu un picior in groapa si celalalt pe o coaja de banana....

65. fara nume (2015-04-24)
**** de arbitru venit croit sa ne arda **** de comentator a plecat mitica a venit ciobanul asta de gino sa ne arajeze la 1 la 1 am avut 11 clarrrrrrrrrrrrrrrr

66. pateu (2015-04-24)
mi-as da o mina si-un picior sa fiu acum pe stadion!hai steagu!

67. stegar (2015-04-24)
bai eu am inteles bine... clubul este condus acuma de limbricul ala de vaju????? si cu ajutor de la marele romica "break dance" pascu????? e clar, desfiintarea e foarte aproape...


La acest articol au comentat 29 vizitatori diferiti (IP-uri diferite)

Stiri recente

Arhiva stiri


Vocea suporterului

Opinii...

In fiecare zi

Sustine-ne

FC Brasov este echipa noastra favorita! Site-ul Steagu.ro a incercat de la inceputul lui sa te tina la curent cu ceea ce se intimpla la acest club. Au fost si momente mai bune si mai rele. De aceea suntem suporteri! Ne puteti sprijini si voi, prin accesarea reclamelor care va intereseaza! Va multumim! mai multe detalii »

Opinii...

06.Jan.08
Musafirul nepoftit
Ce poti sa faci cind iti vine in casa un prieten, insotit de un prieten de-al lui care insa tie iti e de nesuferit? Pai asa cum am fost educati si scoliti, stringem din dinti si incercam sa fim cit mai politicosi cu putinta, desi nu ne convine de loc. Dar ce te faci cind persoanamai multe detalii »

Cele mai comentate stiri

Coltul suporterilor

Liga a II-a!
2014/2015
  
Liga a IV-a

Site-ul STEAGU.RO sustine echipa suporterilor stegari, AS "SR" Brasov

Aceasta echipa o consideram ca fiind continuatoarea echipei fanion a judetului, FC Brasov!

Palmares antrenori


2008-07-02(Amical): Yverdon (Elvetia) - FC Brasov 1:2
2008-07-09(Amical): Sochaux - FC Brasov 0:1


PALMARES
Victorii  Egaluri  Infringeri
200

*Aceste informatii sunt inregistrate in baza de date a site-ului si au caracter informativ (nu sunt complete).

Liga I

Etapa viitoare
Ultima etapa
Clasament
1. CSM Slatina 5 4 0 1 13-2 12p (+3)
2. Flacara Moreni 5 3 1 1 9-3 10p (+1)
3. CSM Alexandria 5 3 1 1 6-2 10p (+4)
4. Vedita Colonesti 5 3 1 1 6-4 10p (+1)
5. Progresul Spartac 5 2 2 1 6-2 8p (+2)
6. Olimpic Rasnov 5 2 2 1 11-8 8p (+2)
7. U Craiova2 5 2 2 1 10-8 8p (-1)
8. CS Balotesti 5 2 1 2 7-5 7p (+1)
9. FC Voluntari2 5 2 1 2 12-14 7p (-2)
10. CS Blejoi 5 1 3 1 3-4 6p (-3)
11. ACS SR Brasov 5 1 2 2 4-9 5p (-4)
12. AFC Astra2 5 1 1 3 5-4 4p (-2)
13. Unirea Bascov 5 0 4 1 10-12 4p (-2)
14. FC Pucioasa 5 1 1 3 3-5 4p (-5)
15. Sporting Rosiori 5 1 0 4 2-13 3p (-3)
16. Tractorul Cetate 5 1 0 4 7-19 3p (-3)



NumeleTau@STEAGU.RO

08. Iul. 2008

E-mail STEAGU.RO

Esti interesat sa ai propriul tau email gen prenume.nume@steagu.ro ? Trimite un mail la contact@steagu.ro pentru a afla detalii! Numarul de casute de mail este limitat!