Site-ul STEAGU.RO sustine echipa AS "SR" Brasov, echipa suporterilor stegari!
Poti sustine STEAGU.RO cumparand (de la eMag.ro, Flanco.ro s.a.m.d.) prin intermediul banner-elor de pe site.

23.Aug: Campionat

Programul turului Seriei a 3-a 8970 accesari

Etapa 1, 23-24 august Vineri, ora 18.00 CSM Slatina - Sporting Roşiori Flacăra Moreni - Olimpic Râşnov FC Voluntari 2 - Unirea Bascov U Craiova 2 - CS Baloteşti Sâmbătă, ora 18:00 ACS SR Braşov - Progresul Spartac FC Pucioasa - CSM Alexandria CS Blejoi - AFC Astra 2 Vediţa Coloneşti - Tractorul Cetate Etapa a 2-a - 31 august 2019 Progresul Spartac - CS Baloteşti Unirea Bascov - U Craiova 2 Olimpic Cetate Râşnov - FC Voluntari 2 Sporting Roşiori - Flacăra Mmai multe detalii »


Cautare:

13.Feb.2013: Club

Sa ridem cu FC Brasov!  24 4854 accesari


O stire dintr-un ziar central de sport m-a distrat in aceasta dimineata. Nu ca ar fi fost ea amuzanta. Zimbeam cumva amar, pentru ca stateam sa ma intreb ce a fost pina acum adevarat din ceea ce s-a scris...

Despre ce este vorba: pentru a se pregati cumva mai ferit de ochii lumii partida cu Dinamo, s-au scris pe site-ul oficial niste informatii eronate legate de cine a jucat cu Ferencvaros. Trecind peste puerlitatea motivului pentru care au fost mistificate datele (sa fim seriosi, nu jucam in UCL sa ne ascundem - si ce sa ascundem????), pun intrebarea: la celelalte meciuri amicale care nu s-au vazut, oare ce formatii s-au folosit? Si oare nu cumva Digisport nu a transmis meciuri pentru ca FC Brasov le-a cerut acest lucru, din dorinta de a proteja tactica stegarilor?

Daca s-a intimplat acest lucru, este trist. Suporterii nu pot fi atrasi catre echipa prin minciuna. Imi vin in minte practicile de pe vremea lui Romica Pascu, cind minciuna si inselaciunea erau la ordinea zilei (vezi contractele cu jucatorii, care erau pacaliti ca semneaza contracte pe bani buni, cind colo, la liga erau inregistrate sume mult mai mici). Cred ca a trecut de mult timp acea vreme si nu e cazul sa ne reintoarcem la asa ceva. Faptul ca antrenorul a vrut sa tina departe de ochii tuturor pregatirea campionatului poate fi de inteles. A facut-o si CFR in aceasta pregatire, de ce n-am face-o si noi? Dar ma indoiesc ca cei de la CFR au dat alti jucatori decit cei care au evoluat...

Asadar, imi cer scuze eu suporterilor pentru formatiile pe care le-am prezentat pe site pentru meciul cu Ferencvaros, v-am mintit! Ele au fost preluate de pe site-ul oficial... Exista o vorba, minciuna are picioare scurte... Conform site-ului oficial, FC Brasov a folosit in prima repriza urmatoarea formatie: Mutu - Velayos, Oltean, Machado, Cr. Ionescu - Enceanu, Moraru, B. Mdeira, Tatar - Danquah, Paun. Poza de mai sus spune totul... Cristi Munteanu nu avea cum sa schimbe fanionul cu capitanul maghiarilor si apoi sa se aseze pe banca...

 



Ultimele pe FCBRASOV.COM

Se intimpla azi, in alt an

2017-03-29: FC Brasov, pe loc promovabil cu conturile goale! (Presa: Monitorul Expres)
2016-03-29: Fanii lui FC Brasov string bani pentru jucatori (Presa: Monitorul Expres)
2013-03-29: Raminem neinvinsi cu Mediasul? (Campionat)
2012-03-29: O luam de la capat? (Club)
2010-03-29: Finale peste finale... (Campionat)
2007-03-29: Dupa plata si rasplata (Ziare: TEX)
2007-03-29: Eu sunt principalul vinovat! (Conferinta de presa)

FC Brasov in presa



Comentarii | Adauga comentariul tau

1. Steagu in B! (2013-02-14)
cat amatorism!!! pai oare de ce i-ar interesa pe catei care sunt aproape "inmormantati" cu ce echipa joaca steagu in meciul x din pregatire?...pana incepe campionatul se mai joaca o serie de meciuri amicale...ii doare fix in "blana" pe catei ce echipa a avut steagu cu ungurii cand ei au alte probleme!!! asta e mare vrajeala cu spionatu', daca am ajuns sa ne spioneze dinamo inseamna ca avem prea mare valoare, pai daca vroiau intradevar sa vada jucatorii steagului obtineau caseta direct de la clubul maghiar care a inregistrat acest joc. deja pute a incompetenta si penibil desi aerul la munte e foarte oxigenat!!!

2. Rocky balboa (2013-02-13)
vaju, stamatopol si moldovan - cele mai mari lepre , gunoaie , hoti ,oportunisti, incompetenti, nesimtiti , indiferenti si unii chiar tzigani, din istoria clubului fc brasov

3. de 46 ani (2013-02-13)
mi-am propus demult sa nu mai particip la viata site-ului dar astazi vreau sa spun si eu ceva , ce ma enerveaza, prosportul ne trateaza cu tacere luni de zile si atunci cind scrie despre echipa noastra de suflet o face declasind scandaluri. n-o fi viju cel mai cel mai, dar nici astia de la prosport nu sunt cei mai cei, si scriu pe surse anonime deobicei din cadrul lotului, ceea ce ca om care am facut numai un pic de sport e o mare gogoasa, in rest sa asteptam sa inceapa si sa ne bucuram cit putem de mult de baietii nostri imbracati in galben negru. hai steagu!!!!

4. prosport (2013-02-13)
oare de unde am aflat cine a jucat in prima repriza si cine in a doua, oare cel ce da telefon la prosport o fi jucator stegar, daca da atunci nu e , nu e coleg e un ofticat , pentru ca nu conteaza cine joaca la urma urmei. in amical e normal sa joace toti .

5. kent (2013-02-13): -2 puncte :: Afisare comentariu
6. alex (2013-02-13)
bine ca fac astia de la corona magazin de prezentare pe cheltuiala sponsorului tehnic

7. jack (2013-02-13)
daca face nicolae magazin la stadion....ma calugaresc..

8. kent (2013-02-13)
nu mai scrieti dupa ureche !o sa fie magazin!chiria era prea mare in eliana si asa s-a ajuns la mutarea magazinului.magazinul va fii la stadion.

9. un suporter (2013-02-13)
stai linistit alex ca magazinul nu se va mai deschide! a fost deschis de fosta conducere tinandu-se cont de dorinta suporterilor asa cum si echipamentul "de suflet"(cel cu dungi) fost facut de aceeasi conducere si de aceea nu-l vom mai vedea curand pentru ca l-au scos din uz. asa ca asta este....vaju si stamatopol nu stiu ce inseamna suporter, club de fotbal....avem cea mai jalnica si de rahat conducere din toate timpurile! pacat de istoria si traditia acestui club care sunt distruse de niste parveniti incompetenti!

10. stegar-vechi (2013-02-13)
ce prost e si vaju asta... vai de capul nostru!! pai magazinul s-a inchis cam de cand e el deci nu-mi fac sperante sa-l mai redeschida... ii doare in fund de suporteri!

11. Alex (2013-02-13)
asa si?????? asta este stire??? ce sa fac cu ea?? nu informatii despre echipa....nu intereseaza pe nimeni cu cine a jucat steagu in amicale?? stire interesanta ar fi sa aflam cand redeschidem magazinul oficial al clubului?? si unde(locatie)???? multumesc forza steagu'!!!!

12. FCBV (2013-02-13)
apropo cum de nu au scris si despre arbitrul care tocmai se scobeste in nas in timp ce se face schimbul de fanioane??? (vezi poza de mai sus).

13. FCBV (2013-02-13)
haideti sa fim seriosi, in meciurile amicale nu conteaza cu cine incepi jocul si cu cine termini. este o mare libertate si poti folosi cati jucatori vrei si de cate ori vrei intr-un meci. articolul este rautacios (cum sunt majoritatea in ziarele "din capitala" ) si nu cred un cuvant ce s-a scris acolo.

14. stegar (2013-02-13)
da voi ce vroiati ca ziaristii sa nu scrie nimic?? sa afle chestii din astea si sa taca, sa nu-si faca treaba lor???? hai sa fim seriosi! oamenii si-au facut treaba au informat lumea corect, n-ai ce sa le reprosesi, la fel adminilui!! singuru care e dovedit inca o data ca e incompetent total e penibilul de vaju. bine a zis cineva ca ne e rusine cu asemenea personaje la club....

15. @admin (2013-02-13)
am inteles !esti corect , exista si sacali !

16. zico (2013-02-13)
cum nu are nici o implicare ? cine a scris aticolul din monitorul ? asta da "stegar"! a scris fara interes si vina apartine celor ce au preluat articolul :))

17. admin (2013-02-13)
daca chiar vroiau sa protejeze aceste date, puteau sa spuna ca antrenorul a rulat aproape tot lotul, cu exceptia lui buga si marinescu. si in felul acesta, nu se bagau in niste lucruri care puteau sa fie descoperite ulterior (ceea ce s-a si intimplat, din pacate - pentru ca fc brasov ca si club a fost pus intr-o lumina proasta). ca e si interesul unuia sau a altuia sa discrediteze clubul sau pe cei care reprezinta acum clubul, nu ma indoiesc ca se practica. rusine lor. dar tu, ca angajat al fc brasov, trebuie sa te asiguri, daca faci un lucru ca acesta, sa nu te expui sacalilor. ei in schimb, s-au lansat in gura lupului cu avint patriotic!

18. zico (2013-02-13): -3 puncte :: Afisare comentariu
19. @admin (2013-02-13)
salut cipri, probabil ca vaju a facut ceea ce i s-a cerut, nu-l condamn pe el. in presa a aparut lucrul asta din cauza unui alt fost angajat al clubului, actualmente pe la directia de sport si tineret a mun brasov, inclusiv clubul corona. acest personaj de care vorbesc e prieten cu daniel remes de la prosport si uite asa ckubul fc brasov a fost pus intr-o lumina proasta. adi marica nu are nicio implicare in subiectul asta.

20. admin (2013-02-13)
@zico: daca trebuie s-o repet, o repet: nu-l stiu pe marica. iar pe prosport apare un anume daniel remes... daca tu crezi ca am ceva impotriva lui vaju si ceva pentru marica, te inseli. din contra, ilie vaju si-a insusit criticile postate aici si scrie stiri pe oficial frecvent.

21. zico (2013-02-13)
simpu ! daca vaju , este subordonat,atunci a facut ce i s-a cerut !aici , e vorba despre altceva, nu-i asa admine ?cine a descoperit aceasta fapta ingrozitoare ? un indepartat, un fost angajat al clubului si ce vrea el acum ?sa-l indeparteze pe cel ce ia luat locul !o avea vaju,defectele lui si ii poti reprosa multe...dar de data asta, omul, a facut ce i s-a cerut !daca dati note de 9.99 pt strategia lui szabo si aveti incredere in tot ce face, dc sunteti indignati?ce mare chestie a descoperit marica ? ca si-a facut treaba(cum a fost sfatuit,rugat ?).

22. UnBrasovean (2013-02-13)
da cum sa faci ma asa ceva? tie ti se pare normal ca 1000-2000 de fraieri care stam acasa si ne uitam pe net si la televizor sa aflam stiri despre baieti sa fim mintiti, treaba este ca ne dam prea mari pentru ce suntem, noi ascundem echipa din cauza unui amarat de meci cu o echipa de desculti, mentalitate de looseri, dai in plm mergi acolo si castigi ce daca joci cu dinamo, cine sant dinamo? suntem toti niste prosti ca nu mergem peste ei la club si ne complacem in situatia asta

23. bv (2013-02-13)
ce naiba cauta astfel de hahalere la un club cu traditia lui steagu????? mi-e mie rusine ca suporter de astfel de specimene...

24. zico (2013-02-13): -3 puncte :: Afisare comentariu

La acest articol au comentat 15 vizitatori diferiti (IP-uri diferite)

Stiri recente

Arhiva stiri


Vocea suporterului

Opinii...

In fiecare zi

Sustine-ne

FC Brasov este echipa noastra favorita! Site-ul Steagu.ro a incercat de la inceputul lui sa te tina la curent cu ceea ce se intimpla la acest club. Au fost si momente mai bune si mai rele. De aceea suntem suporteri! Ne puteti sprijini si voi, prin accesarea reclamelor care va intereseaza! Va multumim! mai multe detalii »

Opinii...

06.Jan.08
Musafirul nepoftit
Ce poti sa faci cind iti vine in casa un prieten, insotit de un prieten de-al lui care insa tie iti e de nesuferit? Pai asa cum am fost educati si scoliti, stringem din dinti si incercam sa fim cit mai politicosi cu putinta, desi nu ne convine de loc. Dar ce te faci cind persoanamai multe detalii »

Cele mai comentate stiri

Coltul suporterilor

Liga a II-a!
2014/2015
  
Liga a IV-a

Site-ul STEAGU.RO sustine echipa suporterilor stegari, AS "SR" Brasov

Aceasta echipa o consideram ca fiind continuatoarea echipei fanion a judetului, FC Brasov!

Palmares antrenori


2008-07-02(Amical): Yverdon (Elvetia) - FC Brasov 1:2
2008-07-09(Amical): Sochaux - FC Brasov 0:1


PALMARES
Victorii  Egaluri  Infringeri
200

*Aceste informatii sunt inregistrate in baza de date a site-ului si au caracter informativ (nu sunt complete).

Liga I

Etapa viitoare
Ultima etapa
Clasament
1. CSM Slatina 5 4 0 1 13-2 12p (+3)
2. Flacara Moreni 5 3 1 1 9-3 10p (+1)
3. CSM Alexandria 5 3 1 1 6-2 10p (+4)
4. Vedita Colonesti 5 3 1 1 6-4 10p (+1)
5. Progresul Spartac 5 2 2 1 6-2 8p (+2)
6. Olimpic Rasnov 5 2 2 1 11-8 8p (+2)
7. U Craiova2 5 2 2 1 10-8 8p (-1)
8. CS Balotesti 5 2 1 2 7-5 7p (+1)
9. FC Voluntari2 5 2 1 2 12-14 7p (-2)
10. CS Blejoi 5 1 3 1 3-4 6p (-3)
11. ACS SR Brasov 5 1 2 2 4-9 5p (-4)
12. AFC Astra2 5 1 1 3 5-4 4p (-2)
13. Unirea Bascov 5 0 4 1 10-12 4p (-2)
14. FC Pucioasa 5 1 1 3 3-5 4p (-5)
15. Sporting Rosiori 5 1 0 4 2-13 3p (-3)
16. Tractorul Cetate 5 1 0 4 7-19 3p (-3)



NumeleTau@STEAGU.RO

08. Iul. 2008

E-mail STEAGU.RO

Esti interesat sa ai propriul tau email gen prenume.nume@steagu.ro ? Trimite un mail la contact@steagu.ro pentru a afla detalii! Numarul de casute de mail este limitat!