Site-ul STEAGU.RO sustine echipa AS "SR" Brasov, echipa suporterilor stegari!
Poti sustine STEAGU.RO cumparand (de la eMag.ro, Flanco.ro s.a.m.d.) prin intermediul banner-elor de pe site.

23.Aug: Campionat

Programul turului Seriei a 3-a 9425 accesari

Etapa 1, 23-24 august Vineri, ora 18.00 CSM Slatina - Sporting Roşiori Flacăra Moreni - Olimpic Râşnov FC Voluntari 2 - Unirea Bascov U Craiova 2 - CS Baloteşti Sâmbătă, ora 18:00 ACS SR Braşov - Progresul Spartac FC Pucioasa - CSM Alexandria CS Blejoi - AFC Astra 2 Vediţa Coloneşti - Tractorul Cetate Etapa a 2-a - 31 august 2019 Progresul Spartac - CS Baloteşti Unirea Bascov - U Craiova 2 Olimpic Cetate Râşnov - FC Voluntari 2 Sporting Roşiori - Flacăra Mmai multe detalii »


Cautare:

28.Jul.2012: Club

Greu, dar obiectiv atins!  47 3430 accesari

Am tremurat serios! In plina vara, stegarii ne-au facut sa ne tremure toate cele! Parca am revazut meciul cu Viitorul: gol marcat rapid de acelasi Buga, iar ulterior, pe o relaxare nepermisa, egalarea adversarilor!

Ma gindeam in acele momente, la 1-1, ca la pariuri cota de pauza final pentru FC Brasov conduce-Severin cistiga era de 41! Severinenii au incercat marea cu degetul si era sa le iasa! A iesit insa la rampa Iulian POPA, care a dovedit de ce a fost sezonul trecut jucatorul numarul 1 al Vointei Sibiu! Nu stiu daca putem avea pretentii de la el sa evolueze precum sezonul trecut daca este introdus abia in repriza a II-a. De data aceasta, lui Badea i-a mers. Iulica a fost decisiv si FC Brasov a obtinut prima victorie a sezonului!

Cu doua meciuri disputate din aceasta etapa, stegarii sunt noul lider al clasamentului Ligii I, cu 4 puncte acumulate. Desi jocul nu ne-a multumit in totalitate, ramine succesul si cele mai ales cele 3 puncte. Jucam cu Dinamo in etapa viitoare, tot pe teren propriu, intr-un meci care nu va semana in nici un fel cu precedentele doua. Badea va pregati cel mai probabil alta partitura tactica pentru meciul cu ciinii, speram una cistigatoare. Pina acum jocul n-a excelat, insa cu putin noroc am fi putut avea maximul de puncte in clasament!

Forza Steagu!
Nu uitati sa le acordati note stegarilor pentru partida cu Severin!
 



Ultimele pe FCBRASOV.COM

Se intimpla azi, in alt an

2016-04-20: Stegarii si-au luat adio de la promovarea directa (Presa: Monitorul Expres)
2015-04-20: Stegarii nu au scăpat de complexul moldovean (Presa: Monitorul Expres)
2015-04-20: 3 la rind! Infringeri... (Campionat)
2015-04-20: Incă o demisie in Liga 1. Zotta pleacă de la FC Braşov şi lasă clubul cu mari emoţii la retrogradare (Presa: Prosport)
2013-04-20: FC Braşov a luat licenţa pentru sezonul viitor (Presa: Monitorul Expres)
2012-04-20: U Cluj, primul hop (Campionat)
2011-04-20: Visul cel frumos (Cupa Romaniei)
2010-04-20: Sare pe rana (Campionat)

FC Brasov in presa



Comentarii | Adauga comentariul tau

1. roby stegaru (2012-07-30)
ar fi bine sa lasam certurile si sa facem cumva sa vorbim cu stamatopol sa lase biletele la 10 lei ca in campionatu trecut sa fim cat mai multi la t2(vorbesc in numele celor care nu au abonament)......si la t1 la fel pe ce criteriu pretul este 25 lei k eu nu inteleg....

2. admin (2012-07-30)
revin cu apelul facut de mai multe ori de a pastra decenta in ceea ce scrieti. am cenzurat pina acum injuraturile, nu vreau sa ma apuc sa cenzurez si mesaje. asa cum se spunea pe site, rolul suporterului este de a incuraja echipa, la bine, dar mai ales la greu. daca cineva isi imagina ca vom defila prin campionat, in mod sigur se insela. suntem noi cumva ultii campioni ai romaniei? sau penultimii? haideti sa fim asezati in gindire, nu impulsivi, rai si distructivi...

3. vizitator (2012-07-30)
"mai avem nevoie de un atacant şi de un mijlocaş, sper să reuşim respectivele achiziţii cît mai repede. cu dinamo va fi un meci cel puţin interesant" (ionuţ badea, antrenor fc braşov)

4. ddd (2012-07-30)
frustrarile se pot elimina si in mod constrctiv la stadion oameni buni! am observat un lucru la noi suporterii stegari, cand toata lumea canta e superb! pacat ca nu se intampla des in cele 90 de minute de joc, cand baieti nostri dau o pasa in spate il bagam si il scoatem de n ori in loc sa cantam mai tare sa le crestem increderea sai ii purtam spre poarta adversa... pacat. hai steagu'!

5. alecs (2012-07-29)
referitor la cei care injura jucatorii sunt tot aceiasi care atunci cand vin bucurestenii ii fac pe aceia tzarani si inculti si asa mai departe cand ei isi injura proprii jucatori meci de meci si ii fac varza pe acestia ei ce sunt ? poate jucatorul respectiv o fi el betiv , delasator sau oricum ar fi dar eu il intreb pe respectivul daca s-ar duce la locul de munca si lucreaza cum lucreaza el de obicei adica nu se prea speteste si vine seful lui si ii vara instrumentul pe gat din 2 in 2 min atunci eu sunt curios cat ar suporta fara sa reactioneze , la asta sa se gandeasca ... ca daca el zice ca are dreptul ptr ca plateste biletul si seful lui ar avea dreptul ptr ca ii da salariu. reflectati si fiti mai intelegatori , iubiti echipa si ajutati-o nu o atacati miseleste.

6. UnBrasovean (2012-07-29)
am si eu o opinie si cred ca sunteti de acord cu mine problema nu vine de la suporterul stegar ci de la educatia care o are si in primul rand sa nu uitam ca suntem romani si asta spune tot pe toate stadioanele din romania este aceeasi situatie pana nu ne civilizam nu avem ce cauta nici macar pe stadioane.am un sfat pentru cei care injura jucatorii domnilor va rog eu frumos mai bine stati acasa si injurati cat vreti nu ii mai invatati si pe acei copii care invata pentru prima data ce inseamna a tine cu steagu, lasatine pe aia 1000 care tinem cu adevarat la aceasta echipa sa mergem la stadion sant de parere ca 1000 de oameni sunt mai folositori decat 3000 care vin pentru alte lucruri nu pentru steagu.multumesc si ne vedem pe stadion la meciul cu dinamo. lupta steagu

7. Micutzu (2012-07-29)
frate....ceea ce a facut mateiu este un gest omenesc si nu cred ca a jignit cu nimic suporterii adevarati ai steagului! el este inca un copil si este la inceput,este normal sa il afecteze comentarile facute de anumite persoane care se cred "critici sportivi"....daca tot ne chinuim cu totii si incercam sa facem ceva frumos pt echipa si oras cel mai bn ar fi sa incepem prin a ne controla un pic limbajul!

8. Raul (2012-07-29)
penibil ce se discuta ....... @rava77 .....ai incercat sa vreodata sa schimbi un om de 50 de ani?? sau la ce te referi cand zici "atitudine" ?? eu am abonament la tribuna 2 , si la meciul cu drobeta chiar mi-a fost rusine de unii din suporteri.gestul lui mateiu a fost gresit ....dar omenesc ....iar eu nu m-am simtit vizat . nu toti de la t2 injura jucatorii si staful tehnic. dar partea cu "atitudinea" , va fi dificila sau chiar imposibila. in cel mai bun caz, trebuiesc ignorati. scria cineva, mai jos, despre "un grup de la t2 care apostrofeaza". gresit ....sunt peste tot in t2 ....si au plamani puternici , din pacate....

9. Rava77 (2012-07-29)
@stegar: si buga a fost injurat si facut in fel si chip( acum sincer nu stiu care a fost jucatorul care sa scape de asa ceva, inclusiv super mario ce-si mai auzea de la "vecinii de palier") dar el are experienta mult mai mare si nu mai baga in seama orice injuratura. sunt sigur ca pe cei tineri chiar ii afecteaza. in rest discutiile pe aici au cam degenerat... eu zic ca in loc de vesnicul concurs "eu sunt mai suporter ca tine!" mai bine cei de la t2 ar lua atitudine in tribuna fata de cei care urla aiurea la jucatori cand nu e cazul. suporter = cel care incurajeaza echipa favorita.

10. Răzvan-Ionuţ Dobrică (2012-07-29)
admine, serios, ştiu că scandalul face trafic. dar nu sunt în folosul nimănui, nici al site-ului nici al clubului, disputele astea ce-mi par a fi opera unor copii care nu fac decât să spună că jucăria lor e mai faină. serios, ori închide comentariile, ori cernele puţin. eu dacă aş fi suporterul altei echipe şi aş nimeri să citesc ce se scrie pe-aici aş crede că braşovenii sunt neam de peşteră.

11. Steagu in B! (2012-07-29): -3 puncte :: Afisare comentariu
12. (IP 151.38.4.7) (2012-07-29): -2 puncte :: Afisare comentariu
13. Steagu in B! (2012-07-29): -2 puncte :: Afisare comentariu
14. manu (2012-07-29): -1 puncte :: Afisare comentariu
15. bv (2012-07-29)
adevarati stegari care erau 30? cu o marja de eroare de 3 la suta:)).sa fim seriosi adevarati stegari sustin echipa neconditionat

16. (IP 151.38.123.136) (2012-07-29)
adevaratii stegari stau la peluza si isi sustin echipa prin incurajari si nu injuraturi timp de 90 de minute!!! restul e tacere!

17. Micutzu (2012-07-29): -1 puncte :: Afisare comentariu
18. Micutzu (2012-07-29): -1 puncte :: Afisare comentariu
19. Steagu in B! (2012-07-29)
iar s-au incins spiritele!!! nu am nimic cu mateiu dar nu se fac gesturi dinalea oricat de mare jucator ai fi!!! se vede clar ca el da totul pentru echipa asta si incearca din rasputeri si joace din ce in ce mai bine de la meci la meci!!! si asta se vede la toti jucatorii brasoveni din lotul stegar (mai noi la iulica popa care incet dar sigur va deveni noul idol al tribunelor de pe tineretului...de buga nu mai zic, el deja confirma si ii doresc multa sanatate si sa mai joace cativa ani ca iliyes!!! dar sa revin la mateiu...cand nu merge jocul e normal sa apara frustari si din partea suporterilor si din partea jucatorilor...am vazut si auzit grupul acela ce apostrofeaza ori de cate ori anumiti jucatori printre care de aceasta data si pe mateiu dar nu credeti ca au de multe ori dreptate??? eu atata zic: tribuna la ridicat pe acest jucator tot ei au dreptul de a-l apostrofa...cate incurajari a primit acest baiat la inceput cand era un necunoscut dar sa vina el mare vedeta acum sa faca semne spre aceasi tribuna mi se pare lispa de bun simt...in fine!!! aici ma refer la toata t2 nu la anumiti indivizi de aici...asta e, mergem mai departe!!!

20. Roberto (2012-07-29)
ce tot vorbiti prostii..mateiu a facut un singur gest si ala nu a fost in nici un caz atat de grav.altii care va injura sau va dau la ****???el a pus degetul la gura si a facut shhh... si sincer unii de la t2 chiar merita. pt cei care tot contestati jucatorii, mai bn vedeti-va de treaba daca nu stiti fotbal. cum sa zici k mateiu daca nu-i sustinut de suporteri nu mai joaca. mai nou t2 face echipa? eu l-am cunoscut si personal si chiar e un baiat modest si muncitor. ce sa vorbiti si voi...doar numai de rau...ca de asta e fotbalul romanesc unde e..civilizatia=0. si toate astea nu sunt valanile numai pt mateiu, ci pentru toti jucatorii...

21. stegar (2012-07-29)
uite bah rava ca buga care joaca cel mai bine n-a avut nici-o frustrare si mateiu ca fuge zici ca-i un speriat are frustrari

22. zz (2012-07-29): -2 puncte :: Afisare comentariu
23. Rava77 (2012-07-29)
nu am vazut ce semne a facut, si mie sigur nu, dar sincer ii inteleg pe jucatori care strang frustrari in momentul in care jucand acasa in loc sa fie incurajati aud numai urlete si chiar injurii la adresa lor. de ce nu ar avea si ei dreptul sa intoarca aceste "servicii". toti se viseaza antrenori si prea putini vin la stadion ca sa incurajeze echipa. nu i-a castigat nimeni la loto, iar daca platsti un bilet sau un abonament nu ai nici un drept sa fii nesimtit in tribune.

24. cris (2012-07-29): -3 puncte :: Afisare comentariu
25. zz (2012-07-29): -4 puncte :: Afisare comentariu
26. Rava77 (2012-07-29)
pai zi-ne si noua ce a facut mateiu ca noi eram ocupati sa ne bucuram dupa gol. oricum la cati frustrati vin in tribune si tipa la jucatori din min.2, la 1-0, fiindca nu dau o pasa unde cred ei ca trebuia.... si daca le-o fi aratat ceva aia chiar si-o cam merita.

27. stegar (2012-07-29)
ca sa fi tu linistit eu am la t2 facut cu 110 ca la peluza mi se par bani pierduti da sa recunoastem ca preturile au fost imense

28. Steagu in B! (2012-07-29)
de ce e ne.simt.it mateiu va intrebati??? stie el bine ce a facut dupa golul 2 al nostru!!!! va pot spune baietii de la t2 mai bine!!!

29. (IP 79.116.226.122) (2012-07-29)
am zis de peluza ca este 85 pe tot sezonul , si mai bine ca nu iti permiti sa dai bani pe bilet daca vi sa vezi bucurestenii stai acasa la tv ca nu este nevoie de suporteri ca tine

30. stegar (2012-07-29)
ba lasane cu peluza ca oricum nu vine nimeni acolo noi vorbim de t2

32. (IP 79.116.226.122) (2012-07-29)
roby stegar de iti zici stegar daca vi la meciuri pentru steau rapid dinamo?nu iti permiti sa iti cumperi un abonament la peluza cu 85 tot sezonul?

33. Maccarone Cavani (2012-07-29)
ce aveti bai cu mateiu? tras echipa dupa el. a fost printre cei mai buni.la fel david si buga.

34. roby stegaru (2012-07-29)
normal k nu sunt multi oameni la t2 din moment ce nicolae pune bilet de 20 lei dublu fata de campionatu trecut sa i fie rusine.....eu unu numi permit sa dau 20 lei pe bilet cu severin daca era dinamo,steaua,rapid mai ziceam.....cu nicolae si cu cfristu de stamatopol la brasov no sa vedeti cupe europene......forzza steagu

35. jack (2012-07-28): -1 puncte :: Afisare comentariu
36. ddd (2012-07-28)
beeeule de ce e mateiu nesimtit?

37. Steagu in B! (2012-07-28): -10 puncte :: Afisare comentariu
38. ditzu (2012-07-28)
din pacate nici la t2 nu mai esti atmosfera din sezoanele trecute....se injura ca la usa cortului...ba arbitrii cateodata pe buna dreptate dar de cele mai multe ori se exagereaza si ceea este cel mai dureros se injura propri jucatori ...

39. suporter (2012-07-28)
eu generalizez pt ca sunt extrem de putini oameni si la t2 chiar daca au fost facilitati.multi au renuntat pt ca nu se vrea mai mult decat aceeasi 1 000 de insi la stadion.

40. stegar (2012-07-28): -1 puncte :: Afisare comentariu
41. suporter (2012-07-28)
avem una din cele mai slabe galerii din tara , ca un tot unitar. daca nu ma credeti inseamna ca nu acceptati realitatea.

42. lot subtire (2012-07-28): -1 puncte :: Afisare comentariu
43. cip (2012-07-28)
prea tare , ma uit mai sus "se intampla in alt an" : 2008-07-28: dinu gheorghe: nu mai avem nevoie de buga! (club), exact peste aproape 4 ani ne trage in sus :) buga inca unu cu dinamo ! si la multi ani iulian popa!

44. g (2012-07-28)
cu un astfel de joc in aparare,freu vom scapa de retrogradare!munteanu nu are valoare.pana la egalare,drobeta a mai avut vreo 3 ocazii.

45. florin (2012-07-28)
nu am inteles de ce a mutat jucatorii pe alte posturi, a jucat toate meciurile de pregatire cu barbu si cu potecu si acum il foloseste pe madeira fundas central? munteanu cred ca se considera de neinlocuit si face greseala dupa greseala, mai bine greseste potecu ca nu are experienta, decat sa vedem indolenta lui munteanu. batin mijlocas dreapta, cand el trebuia sa fie varful impins, mai avem si alti jucatori care puteau evolua pe dreapta. mai avem nevoie de un mijlocas central cu un bun travaliu, tames si olariu cred ca sunt cam de acelasi profil, iar pe stanga, david e un jucator bun si ar trebui sa fie ajutat mai mult de coechipieri si sa prinda mai mult curaj, mateiu nu-l vad pe stanga chiar daca in prima repriza a jucat bine, ne lipseste acolo distefano. pe vremea lui ilie dumitrescu, mai au fost schimbarile astea de jucatori pe posturi si am sfarsit cu acel 0-3 cu astra, sper sa nu ne faca dinamo praf.

46. (IP 79.116.198.81) (2012-07-28)
viveiros ce dumnezeu cauta in centru baga-l pe dreapta

47. Ovidiu Munteanu (2012-07-28)
@admin: e posibil ca iulica popa sa nu fie inca 100% pregatit fizic sa duca 90 min, avand in vedere ca el a prins doar jumatate din pregatirea de vara si, probabil, badea considera ca e mai bine sa il introduca pe teren in repriza secunda.


La acest articol au comentat 37 vizitatori diferiti (IP-uri diferite)

Stiri recente

Arhiva stiri


Vocea suporterului

Opinii...

In fiecare zi

Sustine-ne

FC Brasov este echipa noastra favorita! Site-ul Steagu.ro a incercat de la inceputul lui sa te tina la curent cu ceea ce se intimpla la acest club. Au fost si momente mai bune si mai rele. De aceea suntem suporteri! Ne puteti sprijini si voi, prin accesarea reclamelor care va intereseaza! Va multumim! mai multe detalii »

Opinii...

06.Jan.08
Musafirul nepoftit
Ce poti sa faci cind iti vine in casa un prieten, insotit de un prieten de-al lui care insa tie iti e de nesuferit? Pai asa cum am fost educati si scoliti, stringem din dinti si incercam sa fim cit mai politicosi cu putinta, desi nu ne convine de loc. Dar ce te faci cind persoanamai multe detalii »

Cele mai comentate stiri

Coltul suporterilor

Liga a II-a!
2014/2015
  
Liga a IV-a

Site-ul STEAGU.RO sustine echipa suporterilor stegari, AS "SR" Brasov

Aceasta echipa o consideram ca fiind continuatoarea echipei fanion a judetului, FC Brasov!

Palmares antrenori


2008-07-02(Amical): Yverdon (Elvetia) - FC Brasov 1:2
2008-07-09(Amical): Sochaux - FC Brasov 0:1


PALMARES
Victorii  Egaluri  Infringeri
200

*Aceste informatii sunt inregistrate in baza de date a site-ului si au caracter informativ (nu sunt complete).

Liga I

Etapa viitoare
Ultima etapa
Clasament
1. CSM Slatina 5 4 0 1 13-2 12p (+3)
2. Flacara Moreni 5 3 1 1 9-3 10p (+1)
3. CSM Alexandria 5 3 1 1 6-2 10p (+4)
4. Vedita Colonesti 5 3 1 1 6-4 10p (+1)
5. Progresul Spartac 5 2 2 1 6-2 8p (+2)
6. Olimpic Rasnov 5 2 2 1 11-8 8p (+2)
7. U Craiova2 5 2 2 1 10-8 8p (-1)
8. CS Balotesti 5 2 1 2 7-5 7p (+1)
9. FC Voluntari2 5 2 1 2 12-14 7p (-2)
10. CS Blejoi 5 1 3 1 3-4 6p (-3)
11. ACS SR Brasov 5 1 2 2 4-9 5p (-4)
12. AFC Astra2 5 1 1 3 5-4 4p (-2)
13. Unirea Bascov 5 0 4 1 10-12 4p (-2)
14. FC Pucioasa 5 1 1 3 3-5 4p (-5)
15. Sporting Rosiori 5 1 0 4 2-13 3p (-3)
16. Tractorul Cetate 5 1 0 4 7-19 3p (-3)



NumeleTau@STEAGU.RO

08. Iul. 2008

E-mail STEAGU.RO

Esti interesat sa ai propriul tau email gen prenume.nume@steagu.ro ? Trimite un mail la contact@steagu.ro pentru a afla detalii! Numarul de casute de mail este limitat!